Motorola fuarda 14 bomba patlattı

Motorola fuarda 14 bomba patlattı

Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola, Las Vegas'ta düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda, yenilikçilik anlayışını yansıtarak geliştirdiği mobil iletişim araçları ve aksesuarları ile birçok prestijli ödülün sahibi oldu. Toplamda 14 ödül alan Motorola, Tüketici Elektroniği Fuarı'na damgasını vurdu. Tüm Motorola modellerine ulaşmak için tıklayınız…

Motorola ROKR E8Toplamda 14 ödül kazandı
Motorola'nın yeni cep telefonu ROKR E8, aralarında "CNET People's Voice" Ödülü'nün de yer aldığı 4 prestijli ödüle layık görülürken MOTOROKR S9 ve Motorola T815 de "2008 Tüketici Elektroniği Fuarı En Yenilikçi Tasarım ve Mühendislik Ödülü" (2008 CES Best of Innovations Design and Engineering Award) ile "Bluetooth Special Interest Group" ödüllerinin sahibi oldu. Ödüle layık görülen bu ürünlerin yanı sıra 8 farklı Motorola ürünü de büyük övgü topladı.

Motorola ROKR E8 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Stok Alarmı: Mobiletişim Stok Alarmı size, ülkemizde henüz satışa sunulmamış telefonların fiyat bilgilerini, satışa sunulduğu anda haber verir. Her telefonun kendi tanıtım sayfasında bulunan “Satışa sunulunca haber ver” bağlantısındaki formu doldurarak, telefonların satış fiyatlarını ve piyasaya çıkış tarihlerini öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler