3.900 mAh pilli Motorola DROID Turbo resmen görüntülendi

3.900 mAh pilli Motorola DROID Turbo resmen görüntülendi

İkinci nesil Moto X telefonunu geçen ay satışa çıkaran Motorola, Amerikalı mobil iletişim devi Verizon ile devam eden ortaklığı kapsamında sonraki DROID cihazını da satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Moto X 2'den çok daha güçlü bir cihaz olacağı kesinleşen aygıtın tanıtımı yaklaştıkça sızıntılar daha sık gerçekleşmeye devam ediyor. İlk olarak sizlere telefonun devasa lityum iyon piline dair detayları sunacağız. Ardından ilk resmi görselin sanal aleme nasıl salındığını anlatacağız.

Alibaba'ya ait TaoBao.com sitesinde listelenen EQ40 model numaralı bir Motorola bataryası, DROID Turbo'nun pil özelliklerini öğrenmemizi sağladı. Zira bir süre önce ABD'de FCC tarafından sertifika bilgileri yayımlanan akıllı telefonda EQ40 modelli bir güç ünitesinin yer aldığı bildirilmişti. 3.900 mAh kapasiteli pil, Qi kablosuz şarj teknolojisi ve Motorola Turbo şarj aleti desteği sayesinde kolayca şarj edilebilecek ve Turbo kullanıcılarına daha uzun bir kullanım süresi vaat edebilecek.

Diğer teknik detayları arasında 5,2 inç 2560 x 1440 piksel ekran, 2,7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM, 21 MP arka kamera ve Kevlar gövdeyi sayabileceğimiz süper telefon, muhtemelen 30 Ekim'de tanıtılacak. Verizon'a ait bir Twitter hesabında paylaşılan yukarıdaki görsel de bunu destekliyor. Yeni telefonuna ait resmi bir görseli kendi elleriyle internette yayımlayıp kaldıran operatörün DROID cihazlarını yalnızca ülkesinde satması üzücü. Ancak Motorola'nın uluslararası benzer bir aygıt hazırlama ihtimali her zaman var. Tanıtımdan sonra bekleyip göreceğiz.



Eklenme tarihi: 10.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler