Motorola, kırılmaz plastik OLED ekrana sahip DROID Turbo 2'yi tanıttı

Motorola, kırılmaz plastik OLED ekrana sahip DROID Turbo 2'yi tanıttı

Tanıtım dökümanları günler öncesinden internete sızdırılan yeni Motorola telefonları resmen detaylandı. Amerikalı Verizon Wireless operatörü için geliştirilen cihazlar arasında kırılmaz ekranıyla DROID Turbo 2 öne çıkıyor.

5,4 inç büyüklüğünde Samsung üretimi esnek OLED panelle donatılan DROID Turbo 2, Motorola'nın ShatterShield adını verdiği ekranıyla kullanıcısına 4 yıl kırılma ve çatlama garantisi sunuyor. Beş katmandan oluşan ekranın en altında alüminyum koruma, onun üstünde plastik AMOLED ekran, çift dokunmatik sensör, plastik iç katman ve sertleştirilmiş dış katman bulunuyor.

Satışında kilit unsur olan kırılmaz ekranı dışında Turbo 2'nin teknik özellikleri şöyle; sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB LPDDR4 RAM, 32/64 GB artırılabilir hafıza, her ikisi de LED flaş destekli 21 MP arka, 5 MP ön kameralar, beş mikrofon, NFC, 4G LTE, kısmi su geçirmezlik sağlayan nano kaplama, kablosuz şarj teknolojisi, 3730 mAh pil, hızlı şarj adaptörüyle 15 dakikada 13 saatlik kullanım süresi, Android 5.1 Lollipop işletim sistemi.

48 saat pil ömrü, kırılmaz ekran, üst düzey kamera ve Moto Maker ile kişiselleştirilebilir alüminyum kasaya sahip Turbo 2'nin tek eksiği, güncelliğini kaybetmiş işletim sistemi. 29 Ekim'de ABD'de Verizon aboneleri için satışa çıkacak olan telefonu yumuşak dokulu kaplama, gerçek deri ya da balistik naylon arka kapakla birlikte 624 dolardan başlayan fiyatlarla satın almak mümkün olacak.

Turbo 2 ile birlikte duyurulan DROID Maxx 2 ise, 5,5 inç Full HD IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 21 MP arka, 5 MP ön kamera, 3630 mAh pil ve Android 5.1 Lollipop yazılımıyla geliyor. 400 doların altındaki fiyatıyla Maxx 2 orta segmente yerleşecek. Her iki telefonun da küresel versiyonu hakkında kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.



Eklenme tarihi: 27.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler