Motorola Atrix 2 fiyatı

Motorola Atrix 2 fiyatı

Mozilla Firefox 4.0 tarayıcı ve Adobe Flash Player desteği ile internetteki tüm gelişmiş grafik, animasyon ve videoları gösterebilen Motorola Atrix 2 Türkiye’de satışa sunuldu. Her türlü belge veya medya içeriğini oluşturup düzenleyebildiğiniz Atrix 2, yetenekleri sayesinde bir bilgisayarı aratmıyor. Cihazın ortalama satış fiyatı: 1.800 TL.

Motorola Atrix 2Motorola Atrix 2 özellikleri:

  • 66 x 126 x 10 mm boyutlarında, 147 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 8.5 saat konuşma, 382 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 540 x 960 px ekran
  • 8 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 8 MP kamera, Otomatik netleme
  • 3G ile hızlı internet, Wireless Lan, GPS desteği
  • HDMI bağlantısı, FM Radyo

Motorola Atrix 2 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yüksek donanım gücü
Webtop uygulaması ile kullanıcılar Android uygulamalarını daha geniş ekranda kullanma, web sitelerinde Firefox masaüstü tarayıcı ile gezinme, anında mesaj gönderme, e-posta gönderme ve telefonla görüşme gibi işlemlerin tümünü aynı anda gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Eğlence Merkezi özelliği sayesinde kullanıcılar oturma odalarındaki HD TV üzerinden müzik dinleyip, fotoğraf ve videolarını izleyebiliyor. Üstelik telefon görüşmeleri Motorola ATRIX 2 masaüstü standından çıkarıldığında bile kesintisiz olarak devam ediyor.

En dikkat çekici aksesuar: Lapdock
İnce tasarımlı ve yaklaşık 1,1 kilogramlık ağırlığındaki Lapdock’ta 11,6 inç ekran, tam ölçülerinde klavye, stereo hoparlör ve sekiz saate kadar çalışma süresi sağlayan 36 Wh’lik üç hücreli pili bulunuyor. Kullanıcılar Motorola ATRIX 2’yi lapdock’un arka bölümüne bağlayarak günümüzün çoğu laptop’undan daha ince ve hafif bir kombinasyonla evde, işte veya hareket halindeyken gerçek mobilitenin keyfini sürebiliyor.

Motorola Atrix 2 fiyatı


Motorola HD Multimedia Dock
Üç USB ve bir HDMI bağlantısı bulunan Motorola HD Multimedia Dock, HDMI uyumlu bir monitör, klavye fare ve hoparlör bağlanarak masaüstü kullanım için uygun bir ortam sunuyor. Cihazı, HDMI uyumlu bir televizyona bağlayarak film, müzik ve oyun gibi eğlence amaçlı olarak kullanmak da mümkün.

Not: Cihaz için verilen ortalama fiyat 27.01.2012 tarihine aittir.



Eklenme tarihi: 27.01.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler