Money Mobile

Money Mobile

Migros’un, Turkcell alt yapısını kullanarak hizmete sunduğu yeni sanal mobil operatör Money Mobile ismiyle hizmet sunmaya başladı. Migros Money kart sahipleri Money Mobile’a geçerek tarifeleri değişmeden konuşmalarına devam edecekler ve aynı zamanda Migros, Şok, Tansaş, Macrocenter, 5M mağazalarında indirim kazanacaklar.

Money MobileNasıl üye olacağım?
Money Mobile’a abone olmak için Migros, 5M ve Tansaş mağazalarında yer alan standlara gelerek başvuru formunuzu doldurmanız yeterli. Bireysel Turkcell hat sahibiyseniz, Money Club kart numaranızı MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830’a kısa mesaj yolu ile gönderip Money Mobile’a üye olabilirsiniz.

Örnek: MONEY 6002080110916478

Money Mobile’a üye olabilmek için öncelikle Turkcell abonesi olmak ve kayıtlı bir Money Club karta sahip olmak yeterlidir.

Tarifeler hakkında
Money Mobile yeni bir tarife ya da kulüp değildir. Money Mobile’a üye olduktan sonra tüm Turkcell tarifeleri ve avantajlarından istediğinizi seçerek koşulları dahilinde faydalanmaya devam edebilirsiniz. Turkcell’de istediğiniz kulübe üyeliğiniz devam ederken de Money Mobile’a üye olabilirsiniz. Örneğin Genç Turkcell’e üye iken Money Mobile’a da üye olabilirsiniz ve hem Genç Turkcell hem de Money Mobile’ın avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Detaylar:

  • Data hatları ( bireysel & kurumsal ) ve kurumsal hatlar Money Mobile’a üye olamamakta ve kampanyalardan faydalanamamaktadırlar.
  • Üyelik için gönderilen mesaj 50 Kuruştur
  • Money Mobile’ın tarifeleri Turkcell ile aynıdır.
  • Money Mobile’a geçseniz de Turkcell altyapısını kullanmaya devam edersiniz.


Money Mobile kampanyaları



Eklenme tarihi: 9.03.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler