Mobilİmza kullandıkça kontör kazandırıyor

Mobilİmza kullandıkça kontör kazandırıyor

TurkcellMobilİmza’ya başvurun, hem kolay ve güvenli hayata geçin hem de çeşitli hediyelerden kazanma fırsatı yakalayın. Mobilİmza Garanti Kampanyası kapsamında 31 Temmuz 2008 tarihine kadar Turkcell Mobil İmza’ya Garanti internet şubesi ön başvuru formu yaparak abone olun, 150 kontör/40 dakika konuşma hakkı hediyemiz olsun.

İşTcell’lilere Özel kampanya
Şimdi TurkcellMobilİmza’ya abone olan İşTcell’ler de kazanıyor. 31 Haziran 2008 tarihine kadar Mobilİmza’ya abone olan bireysel ve kurumsal hatlı tüm İşTcell’liler 100 kontör / 25 dakika kazanıyor. Bireysel hatlı İşTcell’lilerin kampanyaya katılmak için Ad ve Soyadlarını yazarak 2929’a kısa mesaj göndermeleri yeterli. Turkcell Müşteri Hizmetleri tarafından gerekli bilgilerinin alınması için aranacaklardır. Kurumsal aboneler ise kurumsal çözüm merkezlerine başvurarak ya da 444 0 532 Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak Mobilİmza başvurusu yapabilir.

Kullandıkça Kazan Kampanyası
Haziran ayı içinde TurkcellMobilİmza’nızı ne kadar çok kullanırsanız o kadar kazanırsınız. Haziran ayı süresince işlemlerinizde TurkcellMobilİmza kullanın, attığınız her 10 mobil imza için 10 kontör/3 dakika hediye kazanın. Ayrıca yıl sonuna kadar TurkcellMobilİmza'ya abone olan tüm Turkcell aboneleri 50 kontör / 15 dakika hediye kazanıyor.

SIM kartınızı değiştirmeniz gerekli
TurkcellMobilİmza aboneliği SIMPlus128 SIM kart değişikliği gerektirir. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli veya Konya’da oturuyorsanız, yeni SIM kartınız Turkcell tarafından kurye ile adresinize gönderilir. Diğer illerde oturuyorsanız size en yakın Turkcell Extra’ya başvurmanız yeterli. Kullandıkça Kazan kampanyasında bir abone en fazla 100 kontör/30 dakika kazanılabilir.



Eklenme tarihi: 26.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler