Mobiletişim tam 3 yaşında

Mobiletişim tam 3 yaşında

13 Şubat 2006 tarihinden bu zamana kadar yayın hayatını sürdüren Mobiletişim, kısa süre içerisinde büyük kitlelerin beğenisini toplayacak seviyeye ulaşmıştır. Sürekli geliştirilen alt yapısı, güncel içeriği ve geniş arşivi sayesinde Türkiye’nin cep telefonu satın alma rehberi olmuştur.

Son 1 sene içerisinde neler değişti
2. yaşımıza girdiğimizde ziyaretçilerimizin en çok ihtiyaç duydukları konularla yakından ilgileneceğimizi söylemiştik. Bu sebeple 7 Nisan’da Mobiletişim Forum yayına girdi. Kısa süre sonra da yazılım, donanım ve cep telefonu incelemelerinin yer aldığı, makaleler ve araştırmaların paylaşıldığı Dosyalar bölümü hizmete girdi. Son 1 sene içerisinde 4.000 üye daha kazanarak üye sayımızı 11.000’e yükselttik. Yeni Haber ve Yeni Cep Telefonu alarmı servisleri ile ziyaretçilerin haberleri ve yeni çıkan cep telefonlarını e-posta adreslerinden izlemelerini sağladık.

Altın SIM Kart Ödülleri
Cep telefonları, Operatörler ve Mobil Teknoloji ürünlerinin bir arada değerlendirilmeye sunulduğu Altın SIM Kart isimli yarışmamızın birincisini 5 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdik. Çok yoğun bir katılımın gerçekleştiği oylama firmalar açısından da çok faydalı bulundu.

Cebit Eurasia Bilişim
Cebit Eurasia Bilişim 2008 fuarının destekçileri arasında olan Mobiletişim 7-12 Ekm tarihleri arasında fuar merkezinde yer aldı ve ziyaretçileri ile bir buluşma gerçekleştirdi.

80’e yakın marka ve 2000’i aşan cep telefonu
Mobiletişim’in cep telefonu arşivinde şimdilik 80’e yakın marka ve 2000’i aşan cep telefonu bulunmaktadır. Mobiletişim’de yer alan yorumlar sayesinde insanlar almak istedikleri cep telefonları hakkında çok faydalı bilgilere ulaşmaktadırlar. Telefon Karşılaştırma Asistanı ve Telefon Seçme Asistanı
yardımı ile kullanıcılara benzersiz bir hizmet sunulmaktadır.



Eklenme tarihi: 14.02.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler