Mobiletişim 5 yaşında

Mobiletişim 5 yaşında

13 Şubat 2006 tarihinde yayına başlayan cep telefonu rehberi ve operatör sitesi Mobiletişim.com 5. yılını doldurdu. 4 bine yakın cep telefonu, operatör kampanyaları, Telefon Seçme ve Karşılaştırma Asistanı ile Mobiletişim gelişmeye devam ediyor.

  • Telefonunuzda olmasını istediğiniz özellikleri işaretleyerek Telefon Seçme Asistanından kendinize uygun bir telefon bulabilirsiniz. Karşılaştırma Asistanı ise seçmekte zorlandığınız telefonların özelliklerini aynı ekranda görmenizi sağlar.

  • Binlerce zil sesi ve duvar kağıdı da yine Mobiletişim’de. Telefonunuzu seçerek ekranınıza uygun duvar kağıtlarını indirebilirsiniz. Üstelik hepsi ücretsiz.

  • Cep telefonu ile çekilen fotoğraflar da artık telefonların özellikler sayfasında. Satın almak istediğiniz telefonun kamera kalitesini görmek için bu dokümanları indirebilirsiniz.

  • Operatör kampanyalarını takip ederek, iletişim ihtiyacınızı en uygun şekilde karşılamanın yollarını öğrenirsiniz. Mobiletişim’de tüm operatörler için kampanyalar yer almaktadır.



Eklenme tarihi: 15.02.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler