Mobil akıllı ev platformu

Mobil akıllı ev platformu

Nokia, akıllı ev platformu olan Nokia Home Control Center çözümünü geliştirdiğini duyurdu. Bu platform, ağ içerisine alınan ev servisleri ve çözümleri alanında yeni bir çığır açıyor. Nokia'nın Home Control Center platformu, yeni nesil güvenlik ve akıllı ev çözümleri ve ev enerji yönetimi sistemlerine temel teşkil edecek.

Nokia 6210 NavigatorUzaktan kontrol
Bu platform, üçüncü partilerin kendi akıllı ev çözüm ve servislerini de entegre edebileceği açık bir platform olma özelliği taşıyor. En temel tüketici değeri ise, dahili yüksek güvenlik seviyeleri sayesinde tüm çözüm alanlarında kolayca "tak ve çalıştır" deneyimi sağlaması. Bu platformdaki tüm çözümler yerel ya da uzaktan bir akıllı telefon veya kişisel bilgisayar aracılığıyla kullanılabiliyor. Tüketiciler elektrik kullanımlarını kontrol edebiliyor, cihazları açıp kapatabiliyor, sıcaklık, kamera ve hareket gibi veri ve objeleri izleyebiliyor. Güvenlik, ısıtma ve havalandırma sistemi gibi ev içinde kullanılan tüm sistemler gelecekte de Nokia platformuna bağlanabilecek.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler