Mitsubishi cebini kapattı

Mitsubishi cebini kapattı

Son 3 yılda yeni markalar ve birleşmeler ile farklı bir boyut kazanan cep telefonu sektörü, yakın geçmişte Motorola’nın açıklamalarının ardından şimdi de Mitsubishi Electric’in duyurusu ile sarsıldı. Mitsubishi artık cep telefonu üretmeyecek. Dünya’nın önde gelen teknoloji firmasının cep telefonları özellikle uzak doğuda bir çok kişi tarafından kullanılmaktaydı.

Mitsubishi cebini kapattıÜretim ve satış durdurulacak
Firmadan yapılan açıklamada, sektöre ayrılan kaynağın bundan sonraki dönemde farklı iletişim teknolojilerinin geliştirilmesi için kullanılacağı belirtilirken, yeni model üretiminin tamamen durdurulduğu ve Japonya'nın en büyük servis sağlayıcısı durumunda bulunan NTTDoCoMo'ya da cep telefonu satışının durdurulacağı ifade edildi. Kapatılan cep telefonu bölümündeki 600 çalışanın işine son vermeyen Mitsubishi, ağ, güvenlik, multimedya ve iş yönetim sistemleri gibi farklı branşlarda bu çalışanları yeniden görevlendirecek.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 27.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler