Microsoft Windows Phone 8 için güncelleme hazırlıyor

Microsoft Windows Phone 8 için güncelleme hazırlıyor

Microsoft’un yeni gözdesi Windows Phone 8 kullanıcılar tarafından ne kadar çok beğenildiği ortada. Özellikle Windows işletim sistemi ile çıkan telefonların satış rakamlara günden günden artarken hem cihaz üreticileri hem de Microsoft halinden memnun görünüyor.



Tabii ki bu satışlardaki güzel gidişin yanında bazı sorunlar da olmuyor değil. Kullanıcıların Windows Phone 8’i kullanmaya başlamasıyla beraber eksikler de kendini göstermeye başladı. Şikayetler üzerine Microsoft da vakit kaybetmeden Apollo Plus kod adlı yeni güncellemesinin çalışmalarına başladı.

Kendilerinin de kabul ettiği işletim sisteminin en büyük eksikliği olan bildiri ekranı, bu güncellemeyle gelmesi beklenirken, aksaklıkların da büyük oranda giderileceği tahmin ediliyor. Şikâyetlerde göze çarpan kablosuz ağ bağlantısındaki aksaklıklar, ses problemleri ve şarj süresi gibi sorunların da Apollo Plus güncellemesi ile çözülmesi bekleniyor. Güncellemenin ne zaman telefonlar için hazır hale geleceği bilinmiyor ama Microsoft’un çok geçmeden büyük olmayan bu güncellemeyi sunması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 27.11.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler