Cityman ve Talkman kod adlı Microsoft Lumia telefonları görüntülendi

Cityman ve Talkman kod adlı Microsoft Lumia telefonları görüntülendi

Yeni telefonlarını piyasaya sürmek için Windows 10 Mobile işletim sisteminin hazır olmasını bekleyen Microsoft, nihayet mobil pazara yeniden geri dönüyor. Asya ve Afrika'da çok çeşitli üreticilerle anlaşarak bütçe dostu Windows telefon segmentini oluşturan yazılım devi, satın aldığı Nokia'nın mobil bölümünü kullanarak üst seviyede kendi markasıyla yükselmeye çalışacak.

Microsoft'un Cityman ve Talkman kod adlı üst segment akıllı cihazlar geliştirdiği uzun süredir biliniyor. Daha önce teknik özellikleri gün yüzüne çıkan telefonlar, şimdi ise ilk basın görüntülerinin sızdırılması sayesinde detaylandı. Polikarbonat kasa, PureView kamera sensörü ve kapasitif düğmesiz ön yüz gibi tasarım özellikleri olan Microsoft telefonlarına Qualcomm'un yeni çipsetleri güç verecek.

Şimdilik ne Cityman ne de Talkman ile alakalı kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor. Ancak yaklaşan IFA 2015 tüketici elektroniği fuarında bu konuyla ilgili yeni gelişmeler olması bekleniyor. Evleaks tarafından sızdırılan basın görüntülerinin orijinal kopyalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.




Eklenme tarihi: 27.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler