5 inçlik Microsoft Lumia 535 tanıtıldı

5 inçlik Microsoft Lumia 535 tanıtıldı

Meşhur Conversations by Nokia resmi blog sitesini Lumia Conversations olarak yenileyen Microsoft, kendi markasını taşıyan ilk Lumia'yı da bu medya kolu aracılığıyla bugün tanıttı. 5 inç ekranı ve bütçe dostu fiyatı sayesinde tüketicilerin büyük rağbet gösterdiği büyük ve ucuz çözümlere bir yenisini ekleyen şirket artık resmen Nokia markasını kullanmayıp kendi siyah marka logosuyla süslediği ürünler geliştiriyor.

İlk Microsoft amblemini taşıyan Lumia, 5 inç qHD (960 x 540) IPS ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 çipset, 1 GB RAM, 8 GB hafıza, 128 GB'ye kadar microSD desteği, 5'er megapiksellik ön ve arka kameralar, 1.905 mAh pil ile en güncel Windows Phone 8.1 işletim sistemi versiyonunu bünyesinde barındırıyor. Siyah, beyaz, cam göbeği, turuncu, yeşil, pembe gibi polikarbonat kasa seçenekleri bulunan Microsoft Lumia 535, platformun tüm yazılım ve fonksiyonlarından faydalanmaya yetecek güçte bir donanıma ev sahipliği yaparak Lumia 500 serisinin şimdiye kadarki en ideal çözümü olmaya hak kazanıyor.

135 dolar fiyatla Çin, Bangladeş ve Hong Kong'da satışı başlayan Windows telefonu, birkaç gün içerisinde Hindistan ve Rusya'daki tüketicilerle de buluşmuş olacak.Microsoft Lumia 535 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler