Microsoft kendi telefonuna hazırlanıyor

Microsoft kendi telefonuna hazırlanıyor

Windows Phone 8 yüklü akıllı telefonların satışlarından çok memnun olan Microsoft, kendi telefonunu üretmek için çalışmalara başladı. Surface tablet bilgisayarları ile aslında niyetini çok da gizlemeye çalışmayan Microsoft’un akıllı telefonlarını da Surface ismiyle adlandıracağı ve Asya’daki tedarikçilerle görüştüğü söylenmişti

Son habere göreyse Microsoft, kendi akıllı telefonlarını Foxconn işbirliğiyle çıkartacak. Apple’ın iPhone telefonlarını da üreten Foxconn’un Amazon’la da anlaştığı ve her iki firmanın akıllı telefonlarını 2013 ortalarına yetiştirmeye çalıştığı yine dolaşan dedikodular arasında.


Microsoft’un beklenen bu hamlesi Windows Phone 8’i beğenen kullanıcıları sevindireceği bir gerçek. 4 ya da 5 inçlik bir ekranla çıkması beklenen telefonların diğer üreticileri nasıl etkileyeceği ise tam bir merak konusu. Özellik Nokia’nın Microsoft’la olan anlaşmasından sonra satışlarındaki artışın nasıl bir grafik çizeceği ve yapılan anlaşmanın akıbeti. Çünkü diğer bir iddia ise biz pek olası görmesek de Microsoft’un işletim sistemine sadece kendi telefonlarında destek vereceği.



Eklenme tarihi: 29.11.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler