LG’nin 2010 planları

LG’nin 2010 planları

LG 2010 yılında, bir önceki seneye göre yüzde 20 oranında bir artışla 140 milyon adet cep telefonu satmayı planlıyor. Bu yıl ağırlığını küresel çapta daha fazla hissettirmeyi amaçlayan şirket, Kore ve Kuzey Amerika pazarlarına yönelik olarak yepyeni ve ihtiyaca göre geliştirilmiş akıllı telefonlar ile daha güçlü bir biçimde yer almayı amaçlıyor.

LG GW520Akıllı telefonlar öncelikli
LG, 2010 yılında Android, Windows Mobile ve Linux gibi işletim sistemleriyle çalışan yaklaşık 20 akıllı telefon çıkarmayı planlıyor. Akıllı telefon piyasasında iki haneli bir pazar payı sağlayacak olan 2010 hedefine yönelik hazırlıklarına başlayan LG, geçtiğimiz yıl akıllı telefon işine yönelik özel bir bölüm kurdu. LG bu sayede, akıllı telefon Ar-Ge kadrosunu yüzde 30 arttırdı.

Tüketicilerin beklentilerine uygun
LG’nin sunacağı akıllı telefonların yüzde 50’sinden fazlasını oluşturacak olan Android telefonlar, kullanışlı ve açık erişimli işletim sistemleri sayesinde tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak. 2010 yılının ilk yarısında kullanımı kolay akıllı telefonların üretimine odaklanacak olan LG, yılın ilerleyen günlerinde ise modern tasarımlı, lüks cep telefonlarının üretimine yönelecek. Şirket, bu yıl içerisinde akıllı telefonlarının ilk 10 milyon adedini piyasaya sunacak.

Üç ekran servisi
LG’nin bu yıl çıkarılmaya hazır olan 3 Ekran Hizmeti sayesinde, kullanıcılar aynı içeriği cep telefonlarında, bilgisayarlarında ve televizyonlarında farklı formatlara dönüştürmeden izleyebilecek. LG, kablosuz bir ağ üzerinden tüm mobil bilgisayar ve ağ içeriğinin kesintisiz bir biçimde seyredilmesine olanak tanıyacak olan, Üç Yönlü Senkronize (3-Way Sync) teknolojisini destekleyen yeni bir cihazın piyasaya çıkışıyla, sunacağı yeniliklerden birini yakında açıklayacak.



Eklenme tarihi: 4.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler