Büyük batarya ve dayanıklı kasaya sahip LG X venture tanıtıldı

Büyük batarya ve dayanıklı kasaya sahip LG X venture tanıtıldı

Orta segment için farklı donanımsal özelliklere sahip ilginç ürünleri bünyesinde barındıran LG'nin X akıllı telefon serisi bu seneki ikinci tanıtımıyla karşımıza çıktı. ABD'de AT&T operatörüyle birlikte gerçekleştirilen tanıtımda, LG X venture adlı dayanıklı kasaya sahip yeni model duyuruldu.

IP68 su/toz geçirmezlik sertifikasıyla beraber MIL-STD 810G askeri düzey dayanıklılık onayı almış bir kasanın eşlik ettiği X venture, 5,2 inç Full HD LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 çipset, 2 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 16 MP arka, 5 MP ön kamera, USB-C portu ve Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle geliyor. 4100 mAh pille 24 saat kullanım süresi vaat eden telefonun Quick Charge 2.0 teknolojisi sayesinde yüzde 50 şarja 48 dakikada çıkabildiği belirtiliyor.

Siyah ve kahverengi renk seçenekleri bulunan LG X venture bu hafta ABD'de satışa çıkacak. X serisinin dayanıklı telefonu önümüzdeki haftalarda Avrupa Latin Amerika, Orta Doğu, Asya ve Afrika ülkelerine de giriş yapacak.



Eklenme tarihi: 23.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler