LG V30'un yeni basın görseli internete sızdı

LG V30'un yeni basın görseli internete sızdı

Uzun bir aranın ardından yeniden OLED ekranlı bir telefon piyasaya sürmeye hazırlanan LG, bu defa önceki cihazlardan farklı olarak üst segmentte ekran türü değişikliği amacını taşıyor. Samsung'un 2009'dan beri yoğun bir şekilde sürdürdüğü ar-ge çalışmaları neticesinde LCD'nin yerini almış olan OLED ekran, sektörün ikinci büyük panel üreticisi LG'nin yeni telefonlarının vazgeçilmezi haline gelecek. Yeni dönemin ilk adımı ise LG V30 ile atılacak.

6,0 inç büyüklüğünde 18:9 en-boy oranına sahip P-OLED türünde bir panelin eşlik edeceği V30, bugün internete sızan görüntülerden anlaşılacağı üzere ön tarafta sadece bu paneli ihtiva edecek. Fiziksel düğme ve marka simgesinin kalkmasıyla etkileyici bir görünüm kazanan cihaz, parlak renkte metal çerçevesiyle yüksek kalite izlenimi veriyor.

Çift sensörlü arka kamera, Snapdragon 835 çipset, USB-C portu ve Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle gelecek LG V serisi yeni akıllı telefon, ay sonunda Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA 2017 tüketici elektroniği fuarında sergilenecek.



Eklenme tarihi: 17.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler