LG P970 Optimus Black yorumları

LG P970 Optimus Black yorumları

700 nit parlak NOVA ekranı ile direkt güneş ışığında bile net bir görüntü veren LG Optimus Black ile ilgili kullanıcı yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Siz de yorum yazabilir telefonla ilgili düşüncelerinizi diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

LG Optimus Black

  • Mustafa Muslu
    Cihazın ekranı gerçekten çok parlak ve net. HD fotoğraflar ekranda inanılmaz güzel görünüyor. Retina Display ile karşılaştırabilirsiniz. Bir farkı yok.

  • Meltem Purtul
    Telefon çok büyük olsa da hafif ve ince olması onu kullanışlı yapıyor. Ben sadece SAR değerinin yüksek olmasından dolayı endişeliyim. Telefonu aldığımdan beri elimden düşürmüyorum. Android Mağazadan yüklediğim oyunları ve uygulamaları hiç duraksamadan çalıştırabiliyor.

  • Ahmet Selim Bostan
    Telefon fiyat olarak çok iyi. Sadece hareket özellikleri bile bu telefonu almak için yeterli. Ekran kilitliyken yandaki G tuşuna basıp telefonu sallayınca kamera açılıyor. Çok eğlenceli bir telefon. Ekrandaki simgeleri felan telefonu sağa sola eğerek taşıyabiliyorsunuz. En beğendiğim hareketle kontrol ise yazdığım yazı içerisinde telefonun kenarlarına vurarak dolaşabilmek.

  • Fatih Kıral
    Telefonun ekranını çok kez çarpmama, kalem anahtar gibi cisimlerle yanlışlıkla vurmama rağmen hiçbir çizik yok. Çizilmez ekranı var. Fakat ekran üzerinde çok fazla parmak izi kalıyor. Bir tek bunu çözemedim. Mat ekran koruyucu film de takmak istemiyorum. Çünkü telefonun ekranı çok canlı.Şimdilik bu şekilde kullanacağım.

  • Özge İnan
    Fiyatına göre incelediğim telefonlar içerisinde en fazla özelliğe sahip bir cihaz. Tasarımı harika. Çok hafif. Gördüğüm kadarıylada kullanıcı yorumları olumlu. Batarya konusunda şikayetler var ama bunu normal olarak karşılamak gerekli.

Diğer yorumları görmek ve yorum yazmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 3.10.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler