LG Nexus 5, 13 Ocak’ta Turkcell merkezlerinde satışa çıkıyor

LG Nexus 5, 13 Ocak’ta Turkcell merkezlerinde satışa çıkıyor

Google ve LG'nin ortak çalışması Nexus 5, geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Turkcell, cihazın 16 GB'lık versiyonunu 1399 TL'den satışa çıkardı.

Turkcell, kampanya kapsamında ön satışa özel 100 TL değerinde TurkcellMagaza.com hediye çeki ve orijinal bumper kılıf hediye ediyor.

Ürünün Türkiye'deki satışları da gelecek haftadan itibaren başlıyor. LG Nexus 5, öncelikle Turkcell tarafından 13 Ocak'ta satışa sunuluyor.

Google'nin beşinci nesil telefonu LG Nexus 5, özellikle cep telefonuyla fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılara kaliteli özellikler sunuyor. 8 MP OIS kamerasında bulunan Optik Görüntü Sabitleyicisi, elleriniz titrediğinde dahi kareyi sabitliyor ve bu şekilde fotoğraflarınız ve videolarınız keskin ve net çıkıyor.
LG Nexus 5'in ilk tanıtım filmini buradan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

AYLA METİN - 20.01.2014 19:18:00
10/01/10 Tarihinde sipariş verdim.Ayın 13 ünde dağıtılacağı söylendi.Bir hafta bekledik ses çıkmayınca Türkcell mağazaya mail attım LC kaynaklı sorun yaşandığını ayın 20 sinde dağıtıma başlandığını açıklayan bir telefon ve mail aldım.Ancak ayın 20 si Türkcell mağazada hala depoda bekletiliyor görünüyor.Ürün ortada yok.İşin garibi benim muhattab olacağım bir telefon numarası da yok.0532 i aradığımda internet üzerinden aldığımdan dolayı ancak maille ulaşabileceğim anlatıldı.Yani koskoca marka olduğunu iddia eden Türkcell Mağazacılıkta karşılıklı konuşacağım bir insan yok.buradan bir ürün alacaksanız kısacası 10 kere düşünün derim.Ben çok rahatsızım bu konuda ,alıveriş yapacak kişileri bilgilendirmeyi uyarmayı uygun buldum...
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler