LG Nexus 4 ile ilgili garip karar

LG Nexus 4 ile ilgili garip karar

Geçtiğimiz aylarda Google ile LG ortaklığının ürünü olarak çıkan LG Nexus 4, hem hesaplı fiyatıyla hem de bu fiyata sağladığı donanım özellikleriyle son zamanların en çok konuşulan telefonu olmuştu.

Aynı zamanda konuşulmakla da kalmayıp bir türlü stoklarda bulunamayışıyla ilgili sık sık haberlerimize konu oldu. Google’ın Play Store’dan sattığı ve 299 dolar fiyatıyla birden dikkatleri üzerine çekip, saatler içinde stokları tüketen cihaz, aynı sorunu bir iki hafta sonra tekrar yaşadı. Piyasada bu kadar çok talep edilen ama bir türlü bulunamayan telefon hakkındaki son iddia ise gerçekten şaşırtıcı.


İddianın sahibi The International Business Times, LG’nin Nexus 4 üretimine son verecebileceğini belirtiyor. Pek olası olmasa da bu iddianın neden LG’nin yeni telefonları üzerinde çalışacak olması ve bu yüzden Nexus 4’ün öncelik listesinden çıkması. CES 2013’de LG tarafından yapılan açıklama da bu ortaklıkla çıkacak ürünlerin ilki olarak bahsedilmesi akla acaba başka Nexus’lar yolda mı sorusunu getiriyor.

Birçok uzman Nexus 4’ün üretim bandından kaldırılacağı iddiasını gerçekçi bulmuyor. Hala güzel bir taleple karşı karşıya olması bunun en önemli nedeni. Aynı zamanda Mobil Dünya Kongresi MWC 2013’de yeni Nexus telefonlarla karşımla olasılığımız olduğu da ayrıca belirtiliyor. Kim bilir belki de LG, diğer yönlerden eksiklikleri giderilmiş yeni bir Nexus’la karşımıza çıkar.

LG Nexus 4 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız




Eklenme tarihi: 13.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler