LG G7 Kılıfları MobilCadde’de Satışta

LG G7 Kılıfları MobilCadde’de Satışta

Her zaman olduğu gibi en yeni ve en farklı mobil aksesuarları sizlere sunan MobilCadde LG G7 kılıf ve aksesuarlarını satışa çıkardı. 6.1 inç büyüklüğündeki, LCD ekranıyla beğeni toplayan tasarıma sahip olan LG G7 için aradığınız her şey burada.

En fazla çeşidi bulabileceğiniz LG G7 kılıfları arasından cihazınızın tüm işlevlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Önceliğiniz telefonunuzu korumaksa ve biraz da ona renkli dokunuşlar yapmak istiyorsanız silikon, rubber, deri, kapaklı ya da resimli kılıflar arasından zevkiniz doğrultusunda bir seçim yapabilirsiniz. Telefonunuzun arka ve kenar kısımlarında koruma sağlayacak modellerin yanı sıra cihazınızda tam anlamıyla koruma sağlayan 360 derece kılıf çeşitlerini de inceleyebilirsiniz. Seçeceğiniz kılıf modeli ne olursa olsun cihazınızın parmak izi sensörünü de kullanabilecek, çift kamera özelliğiyle harika kareler çekebileceksiniz.

Kılıf seçenekleri bir yana dursun, akıllı cihazınız LG G7 için birçok farklı aksesuara da MobilCadde’den ulaşabilirsiniz. Kablosuz şarj destekleyen özelliği sayesinde dilerseniz kablosuz şarj imkanı tanıyan şarj aleti ya da powerbanklardan bir adet edinebilirsiniz. Üstelik Boombox isimli hoparlörü ve kaliteli ses yeteneğiyle harika bir deneyim sunacak olan LG’nin yeni amiral gemisi için kulaklık modellerini de yine burada bulabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.05.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler