LG G4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Türkiye'de

LG G4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Türkiye'de

İlk kez ekim ortasında pilot bölge olan Polonya'da dağıtılmaya başlayan LG G4 için Marsmallow güncellemesi nihayet dünya genelinde yayımlandı. LGH815TR model numaralı cihaz sahipleri bugünden itibaren Android işletim sisteminin son sürümünü tecrübe edebilecek.

OTA yoluyla dağıtılan Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesi 1,55 GB büyüklüğünde bir yazılım paketiyle geliyor. Henüz telefonlarına güncelleme uyarısı düşmemiş kullanıcılar, LG'nin resmi internet sitesinden indirecekleri LG Bridge programı vasıtasıyla da yazılım yükselme işlemini gerçekleştirebilirler.

Google'nin Marshmallow sürümüne entegre ettiği gelişmiş enerji tüketim optimizasyonu ayarları, detaylı uygulama izin seçenekleri, sessiz mod, yenilenmiş Knock Mode ve yeni parlaklık ayarlama kısayolunu beraberinde getiren LG G4'ün yeni üretici yazılımı, QMemo+ adlı LG UX arayüz fonksiyonunu da Memo+ olarak yeniden adlandıracak. Dağıtımın yıl sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Türkiye dışında Almanya, İsviçre, Polonya, İspanya, Macaristan, İngiltere, Hindistan ve Tayvan'daki kullanıcılar da Marshmallow yazılımını cihazlarına yükleyebiliyor.



Eklenme tarihi: 29.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler