LG G3 mini internete sızdı

LG G3 mini internete sızdı

LG G3 S olarak isimlendirilebileceği iddia edilen LG'nin yen mini telefonu internete sızdı. Çin'in haberleşme ekipmanları sertifikalama kuruluşu olan Tenaa tarafından test edilen Küçük boyutlu LG G3 versiyonu, ilk gerçek görüntüleri ve teknik özellikleriyle ortaya çıktı.

Mini markasını taşısa da 5 inçlik HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü bir IPS LCD ekrana sahip olacağı kesinleşen G3 mini, 1,2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir Qualcomm çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 8 MP arka, 1,3 MP ön kamerayla donatılacak. G3'ün metal görünümlü polikarbonat kasa tasarımıyla buluşmuş bir G2 mini havasındaki telefon, biraz daha büyük ekran dışında donanımsal olarak önceki modelden fazlasını sunmayacak.

Android 4.4.2 KitKat işletim sistemli, NFC çipi, 4G LTE iletişim teknolojisi desteği, tek LED flaş ve G3'ün özgün fonksiyonlarından kızılötesi lazer ışın sensörünü taşıyacağı kesinleşen G3 S, görüntülerde China Mobile operatörüne özel sürümüyle sergileniyor. 9,99 mm kalınlık ve 134 gram ağırlığındaki cihazın önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılması bekleniyor. Güney Koreli üreticinin G3'teki gibi G3 mini için de makul bir fiyat belirleme başarısını göstereceği ümit ediliyor.



Eklenme tarihi: 16.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler