LG G2'nin kullanım kılavuzu sızdı

LG G2'nin kullanım kılavuzu sızdı


LG'nin yeni akıllı telefonunu tanıtacağı New York etkinliğine yalnızca iki gün kaldı. Qualcomm'un Snapdragon 800 serisi MSM8974 yongası ve 5.2 inçlik Full HD bir ekranla geleceği kesinleşen G2 adlı cihaz, internete sızan prototip görüntülerinden sonra F320K model numaralı Güney Kore'ye özel sürümüne ait kullanım kılavuzu sayesinde resmi duyuru öncesi detaylanmış oldu.

Nowhereelse.fr sitesinin yayımladığı kılavuz, aygıtın nano SIM kart yuvasını beraberinde getireceği ve 64 GB'ye kadar microSD kart desteği sunacağını gözler önüne serdi. Önceki sızıntılarda, G2'nin 32 GB artırılamayan dahili hafızayla piyasaya sürüleceği ileri sürülmüştü. Bu iddiaları çürüten kılavuz ayrıca, akıllı telefonun ölçülerini de yapısında ihtiva ediyor; 138.5 milimetre yükselik, 70.9 milimetre genişlik, 8.9 milimetre kalınlık, 143 gram ağırlık.

Ön yüzünde, sağ ve sol yanında hiçbir düğme bulunmayan LG G2'nin ekran kilidi/güç düğmesi ve ses kontrol tuşları cihazın arka bölümünde, kamera sensörünün altına yerleştirilmiş. 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU, 2 GB sistem belleği, 13 MP kamera, 2 MP ön kamera, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 + Low Energy, NFC çipi, 2.610 mAh pil, Android 4.2.2 işletim sistemi ve yeni Optimus kullanıcı arayüzüyle donatılacağı iddia edilen telefon, 7 Ağustos'ta duyurulacak.

G2'nin tanıtım etkinliğini www.g2.lgmobile.com adresindeki canlı yayın ve sosyal paylaşım aracından takip edebilirsiniz. Sızan Korece kullanım kılavuzuna ait tüm görüntüler kaynak bağlantısındadır.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 5.08.2013
Kaynak: Nowhereelse.fr

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler