LG G2 ile çekilen yeni fotoğraf ve video örnekleri yayınlandı

LG G2 ile çekilen yeni fotoğraf ve video örnekleri yayınlandı


LG'nin birkaç hafta önce resmen tanıtılan yeni akıllı telefonu G2, optik görüntü sabitleyicili 13 megapiksellik kamerasıyla mobil endüstride bir ilke imza atmıştı. Daha önce bu çözünürlük seviyesinde kamera çıkıntısız OIS donanımlı bir çözüm kullanılmadığını ileri süren üretici, basın tanıtımı sırasında bu yeni nesil 13 MP CMOS kamera sensörünü G2'nin dikkat çeken özellikleri arasında sıralamıştı.

G2, henüz satışa sunulmamış olduğu için kamera performansı hususunda söyleyecek pek fazla birşey bulunmuyor. Ancak LG'nin Optimus markasından yoksun ilk üst düzey Android telefonunu test etme fırsatı yakalayan bir kullanıcı, yayınladığı fotoğraf ve video çekim örnekleri ile bizlere G2'nin görüntüleme performansını yorumlayabilme fırsatı sundu.

Parmak izi bırakmayan safir kristal koruyucu cam, 60fps'de Full HD 1080p video çekim kabiliyeti ve donanımsal görüntü sabitleme birimine sahip LG G2'nin fotoğraf ve video çekimlerini rakipleriyle kıyaslamak ve Güney Koreli firmanın iddialı kamera fonksiyonlarının nasıl bir performans ortaya koyduğunu görmek istiyorsanız G2 ile kaydedilen medyaları aşağıdan inceleyebilirsiniz. Fotoğraf örneklerinin orijinal kopyaları için kaynak bağlantısını ziyaret ediniz.







Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 24.08.2013
Kaynak: OptimusForums

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler