Video: Android 5.0 Lollipop yüklü LG G2

Video: Android 5.0 Lollipop yüklü LG G2

LG'nin halen tüketicilerden yoğun ilgi gören 2013 model amiral gemisi, çok yakında Android 5.0 Lollipop işletim sistemine güncellenecek. Bu bilgiyi doğrulayan ilk ekran görüntülerinden sonra, son olarak LG G2'nin Kore versiyonu üzerinde yapılan video incelemeleri ortaya çıktı. Üretici yazılımının nasıl görüneceğini merak edenler için ilgi uyandıran videolar, aynı zamanda güncelleme dağıtımının yaklaştığını da haber veriyor.

Lollipop sürümüne eşlik eden Material Design tasarım anlayışı kapsamında LG GUI arayüzünü yeniden dizayn eden Güney Koreli üretici, geçtiğimiz yılın sonundan beri LG G3 kullanıcılarını hem yeni arayüz hem de yeni işletim sistemiyle buluşturuyor. Nihayet ortaya çıkan son görüntüler sayesinde aynı arayüzün G2'ye de port edileceği kesinleşmiş oldu. İki nesil önceki bir yazılım tasarımını tecrübe eden telefon sahipleri, güncelleme sonrası yepyeni bir mobil cihaz deneyimiyle karşı karşıya kalacaklar.

2015 ilk çeyreği sona ermeden en azından Güney Kore ve Avrupa'nın belirli bölgelerinde dağıtıma başlayacağı tahmin edilen LG, halihazırda bölgesel ve operatör bazında test çalışmaları yürütüyor. Bu testlerde kullanıldığı tahmin edilen deneme sürümü yazılımların video incelemelerini aşağıdan izleyebilirsiniz.





Eklenme tarihi: 10.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler