LG G2 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi Türkiye'de

LG G2 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi Türkiye'de

Sene başında Güney Kore'de başlayan LG G2 için Lollipop yazılım güncellemesi nihayet Türkiye'ye ulaştı. Daha önce LG Türkiye tarafından söz verildiği gibi yeni işletim sistemi yükseltmesi nisan sona ermeden cihaz sahiplerine dağıtılmaya başladı.

Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi versiyonunu temel alan güncelleme, Material Design çerçevesinde yenilenen LG UX 3.0 kullanıcı arayüzünü G2 kullanıcılarıyla buluşturuyor. 2013'te satışa çıkan telefon, LG GUI adı verilen ikinci nesil LG kullanıcı arayüzüyle piyasaya sürülmüştü. Geçen seneki KitKat yükseltmesinden arayüzü büyük çapta etkilenmeyen G2, Lollipop sürümüne geçilmesiyle birlikte LG G3'ün yazılım tecrübesine yaklaşan bir arayüzle gücüne güç katmış oldu.

LG PC Suite üzerinden başlayan güncelleme dağıtımı yavaş yavaş OTA yoluyla tüm akıllı telefon kullanıcılarına ulaşmış olacak. Türkiye bölgeli yazılıma sahip olmayan paralel ithalat ürünleri için bir süredir erişilebilir olan yazılım güncelleştirmesinin mayısta tüm LG G2 sahiplerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Kullanıcılar için büyük öneme sahip bu üretici yazılımı, muhtemelen LG G2'nin alacağı son büyük işletim sistemi güncellemesi olacak.



Eklenme tarihi: 26.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

mustafa özdemir - 27.04.2015 21:18:00
üstadlar G2 MİNİ için Lollipop yazılım güncellemesi var mı?
bilgi paylaşımı için şimdiden teşekkürler.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler