LG G Flex 2 resmen duyuruldu

LG G Flex 2 resmen duyuruldu

İlk sürümü 2013'te LG G Flex olarak piyasaya sürülen LG'nin ilk 'muz telefonu' bugün ikinci sürümüyle karşımızda. Yenilikçi donanımı sayesinde öne çıkan birinci nesil G Flex'ten sonra halefinin de sınırları zorlayan fiziksel yapısı göze çarpıyor. 400 mm'den 700 mm'ye çıkan kavisli cihazın eğrilik yarıçapı, yan kullanım modunda en ideal izleme deneyimine ulaşmayı mümkün kılıyor.

CES 2015'in en dikkat çeken tanıtımlarından LG G Flex 2 şu teknik özellikleri beraberinde getiriyor;

- 5,5 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) kavisli P-OLED ekranLG G Flex 2
- 2,0 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A57 & dört çekirdekli Cortex-A53 işlemci, Adreno 430 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 810 çipset
- 2 GB LPDDR4 RAM, 16/32 GB dahili hafıza, teorik olarak 2 Terabayta kadar microSD kart desteği
- 13 MP OIS+ destekli, lazer odaklanmalı arka, 2,1 MP ön kameralar
- Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11ac, NFC, GPS, GLONASS, SlimPort
- Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve LG GUI kullanıcı arayüzü
- 3.000 mAh çıkarılamayan pil

Cihazın etkileyici teknik özelliklerine ek olarak şaşırtıcı birkaç detay daha bulunuyor. İlk G Flex'te kullanılan kendi kendini onarabilen arka kasa kaplaması, uygun ortamda 3 dakika içerisinde kendini tamir edebiliyordu. G Flex 2 ile bu hususta büyük ilerleme kaydeden LG, oda sıcaklığında 10 saniye içerisinde çiziklerin tamir edilebildiğini ifade ediyor. Öte yandan kavisli haldeki ekran üzerine yerleştirilen dayanıklı cam da LG Chem tarafından yeni bir kimyasal süreç uygulanarak çizilmelere karşı sertliği yüzde 20 oranında artırılmış.

Ocak ayı sonunda Güney Kore'de satışa sunulacağı açıklanan LG G Flex 2, ilk raporlara göre 750 avro seviyesinden satışa sunulacak. Kore çıkışının ardından küresel piyasadaki seçkin pazarlarda tüketiciyle buluşacak olan ikinci nesil kavisli LG telefonu, platinyum gümüş ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olacak. LG'nin ayrıca bu cihazla sektörün DDR4 bellekli ilk telefonu, kendini onarabilen en hızlı kaplama ve en kavisli akıllı telefon kasasını üreten firma olduğunu belirtelim.



Eklenme tarihi: 5.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler