LG G Flex 2'nin Avrupa fiyatı belli oldu, ön sipariş alımı başladı

LG G Flex 2'nin Avrupa fiyatı belli oldu, ön sipariş alımı başladı

2015'in ilk amiral gemi akıllı telefonu, geçem hafta LG tarafından Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergilendi. Plastik tabanlı Full HD OLED ekran ve kavisli bir kasaya sahip olan LG G Flex 2, mobil teknolojinin geldiği son noktayı temsil ediyor dersek yanılmayız. 64-bit sekiz çekirdekli işlemcinin mevcut olduğu yeni Qualcomm Snapdragon 810 çipset ve 2 GB LPDDR4 sistem belleği, ikinci nesil G Flex'i üst segmentin en güçlü cihazı yapmaya yetiyor.

Donanım kabiliyetleri en uç noktaya ulaşmış böylesine etkleyici bir telefon, kendi kendini onarabilen kasa kaplaması, yüksek hızda şarj imkanı ve piyasada eşi benzeri olmayan esnek ekranla birleşince ortaya kabarık fiyat etiketlerinin çıkması işten bile değil. Ancak görünen o ki, Güney Koreli üreticinin LG G2 ve LG G3 modellerinde olduğu gibi son aygıtı da fiyatıyla sektörü hayrete düşürecek.

Amazon üzerinden resmi ön sipariş alımına başlayan LG, G Flex 2'nin Avrupa satış fiyatını açıkladı. 599 avro fiyatla 16 gigabaytlık modeli Alman tüketicilerin beğenisine sunan firma, 2013'te G Flex'te yaptığı yüksek fiyatlandırma yanlışını tekrar etmeyeceği göstermiş oldu. LG G3'ün de aynı düzeyden pazara giriş yaptığı göz önünde bulundurulursa, LG G Flex 2'nin Türkiye'ye 2100-2300 TL aralığında bir tavan fiyattan gelmesi olası görünüyor.

LG G Flex 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler