LG Chocalate BL40

LG Chocalate BL40

Yeni Chocolate BL40’ın 4inç HD (High Definition) LCD ekranında tüm görüntüleri gerçeğine en yakın şekilde seyrediyorsunuz. Çizilmelere ve kırılmalara karşı dayanıklı camdan parlak üst yüzeyi, alışılmış tüm LCD teknolojilerini aşan high-definition (HD) görüntü kalitesini farketmenizi sağlıyor.

LG BL40 ChocolateLG Chocalate BL40 özellikleri:

  • 51 x 128 x 10.9 mm boyutlarında, 119 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 3 saat konuşma, 250 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 345 x 800 px dokunmatik ekran
  • 1 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 5 MP kamera, Otomatik netleme
  • TV / Projeksiyon Bağlantısı, FM verici
  • 3G uyumlu, GPS desteği, Kablosuz internet

LG BL40 Chocolate ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Heyecan verici
Nerede olursanız olun, yeni Chocolate BL40’ın son derece geniş HD LCD ekranında doğal görüntülerin ve heyecan verici video kliplerin keyfini sürebilirsiniz. HD LCD teknolojisi, ekranın aynı zamanda aydınlık dış mekanlarda görülebilirliğini ve küçük metinlerin okunabilirliğini de artırıyor. Dahası, çizilmelere ve kırılmalara karşı dayanıklı cam yüzey, telefonun parlak şık görünümünün uzun süre korunmasına olanak tanıyor.

Çift ekranlı arayüz
Çift ekranlı arayüz, tıpkı Outlook Express gibi ekranı ikiye bölerek e-postaların konu başlıklarını ve içeriklerini tek bir sayfada görülebilmesini sağlıyor. Önce e-postanın konu başlığını arayıp daha sonra içeriği görmek üzere yeni bir pencere açmak yerine, konu başlıkları ve içerikler aynı anda hızlıca karşılıklı kontrol edilebiliyor.

LG Black Label Serisi video



Panoramik eğlence
Yeni Chocolate BL40, 16:9 geniş ekranda gösterim özelliğini taşıyor. Ancak bu kadarla da kalmıyor; ekran ayrıca, her yerde ve her zaman canlı ve gerçekçi video içeriklerini seyredebilmek üzere 2.35:1 oranında panoramik geniş görünüme de ayarlanabiliyor. Kameranın kadrajına ve fotoğraf galerisine uygulanan geniş görüntüleme oranı fotoğraf çekmeyi ve görüntü aramayı daha dinamik ve keyifli kılıyor.

Tam sayfa web gösterimi
Yeni Chocolate BL40'ın 4inç geniş ekranı, alışılmış gösterim oranından farklılaşan orijinal bir tasarım olmakla kalmıyor; web taramada optimum düzeye getirilmiş bir ortam da sunuyor. Basit ve kullanışlı bir internet ortamı sunan 345x800 piksel (Gerçek WVGA) geniş ekran, yatay kaydırma gerektirmeyen çoklu dokunuşlu ve eksiksiz web sayfası gösterimini desteklerken, bir yandan da gerçek eğlence sunuyor. Yeni Chocolate BL40'ın şık tasarımı, tam ekran web tarama özelliğiyle gerçek değerini ortaya koyuyor.

Tek dokunuşla kes yapıştır
Yeni Chocolate BL40, internette tarama ve basit bir dokunuşla kopyalanarak ajandalara veya metin iletilerine yapıştırılabilen web içerikleri konusunda yeteneğini ortaya koyuyor. İnternette uçak tarifesi araştırıp SMS yoluyla bir arkadaşınıza gönderebilir veya bir e-posta iletisinden bir toplantı zaman çizelgesini kopyalayarak ajandanızda saklayabilirsiniz.

İşret kısayolu
Yeni Chocolate BL40’ın Gesture Kısayolu ile dokunmatik bir yüzeye basit simgeler çizerek menülere erişilebiliyor. Sık kullanılan menü maddelerinizin her birini, cihazda kayıtlı 12 Gesture simgesinden birini kullanarak erişilecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 18.12.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler