Lenovo dünya pazarına açılıyor, yeni cihazlarını MWC 2014'te tanıtacak

Lenovo dünya pazarına açılıyor, yeni cihazlarını MWC 2014'te tanıtacak

18 ay öncesine kadar sadece kendi ülkesi Çin'de telefon satışı yapan Lenovo, bir dünya markası olma yolundaki önemli projelerini çok yakında teknoloji dünyasının beğenisine sunacak. Bugün resmi internet sitesinde bir basın açıklaması yayımlayan firma, halihazırda 26 ülkede telefon satışı gerçekleştirdiğini duyurdu. Google'den Motorola Mobility'nin donanım bölümü ve marka haklarını satın alan sektörün dört numaralı üreticisi, çok yakında yeni ürün yelpazesini de gün yüzüne çıkaracağını müjdeledi.

Önümüzdeki hafta organize edilecek MWC 2014, on binlerce ziyaretçisiyle mobil pazarın iddialı üreticileri için kaçırılmaması gereken bir endüstri etkinliği niteliğinde. Mobil piyasaya yönelik belirlediği yeni küreselleşme hedefi münesabetiyle şimdiye kadarki en büyük Mobil Dünya Kongresi sunumunu gerçekleştirecek Lenovo, yeni nesil akıllı telefon, tablet bilgisayar ve melez aygıtlarını Barcelona'da görücüye çıkaracak.

Motorola ile ilgili çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunacağı tahmin edilen PC pazarının lideri, kişisel bilgisayarlardaki başarısının yanı sıra mobil pazarda da en hızlı büyüyen üretici ünvanını elinde bulunduruyor. Asya odaklı cihaz ailesini 2014'te daha geniş kitlelere yönelik halef modellerle yenileyecek Lenovo, Amerika kıtasında ise Motorola markası altında faaliyet göstererek büyüme ivmesini sürdürmeye çalışacak.



Eklenme tarihi: 22.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler