Moto X4'ten ilk basın görüntüsü

Moto X4'ten ilk basın görüntüsü

Lenovo'nun yeni Motorola ürün yol haritasının bir parçası olarak internete sızan Moto X4 ilk kez resmi basın görseliyle karşımıza çıktı. Evan Blass (@evleaks) tarafından paylaşılan görüntü, orta-üst segment telefonun yeni tasarımına dair önemli ipuçları barındırıyor.

Ön ve arkada 3D kavisli camla kaplı Moto X4, Motorola ile özdeşleşen yuvarlak tasarım unsuru içerisine yerleştirilmiş çift sensörlü arka kamera ile çift LED flaşa sahip olacak. 14 nm sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 630 çipsetin güç vermesi beklenen telefon, muhtemelen Google'nin sanal operatör ağı Project Fi kapsamına alınan ilk üçüncü parti üretici çözümü olacak.

Sonbaharda satışa çıkacağı iddia edilen Moto X4 ile Lenovo'nun yeni Moto ürün ailesi neredeyse tamamlanmış olacak. Bu sene ZUK projesini iptal eden ve kendi markasıyla piyasaya sürdüğü bütçe dostu çözümlerin yerini Moto ürünleriyle dolduran Çinli teknoloji devi, küresel pazarda Motorola'nın marka değerinden daha fazla istifade ederek yeniden yükselişe geçmeye çalışacak.



Eklenme tarihi: 5.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler