KungFu Warrior ile eğlenceli dakikalar

KungFu Warrior ile eğlenceli dakikalar

Akıllı telefonların donanım olarak güçlenmesi ile beraber bir oyun konsoluna dönüştüğü günümüzde bunu hem eğlenceli hem de görsel olarak çok güzel bir şekilde sunan bir oyun var; KungFu Warrior


Platform şeklinde iki boyutlu haritamızda isminden anlaşılacağı üzere düşmanlarımızı kungfu yaparak dövdüğümüz oyunda kahramanımız ustasını öldüren kötü adamlardan intikam alıyor. Oyunda 27 farklı bölüm içerisinde ilerleyerek düşmanlarımızı dövüyoruz. Bunları çeşitli combo (seri) vuruşlarla yaparken aynı zamanda bize yardımcı olacak birçok eşya mevcut. Tabi düşmanlarımızın bir patronları var. Siz düşmanlarınız döverken onlarda rahat durmuyor ve 11 tane güçlü düşmanı da dövmek zorunda kalıyorsunuz.


KungFu Warrior senaryosunu şirin ve güzel grafikleriyle süslerken sesleriyle de sizi oyunun içine hapsediyor. Birçok oyun meraklısını severek oynadığı oyunu sizde ücretsiz olarak Android işletim sistemi kullanan cihazlar için buradan, iOS işletim sistemi kullanan cihazlar için de buradan indirebilir ve keyifli dakikalara geçirmeye hemen başlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler