Konuşturan Paketler telefon hediyeli

Konuşturan Paketler telefon hediyeli

Vodafone'un başlattığı Konuşkan Paket Cihaz Kampanyası, dakikaları toptan alıp her yönü aynı fiyata aramayı tercih eden kullanıcıları şimdi yeni bir cep telefonu sahibi yapıyor. Vodafone Konuşkan Paketler'den herhangi birini seçip, 12 ay kullanma taahhütü veren ve ilgili Konuşkan Paket'in aylık toplu süre ücretinin tamamını Yapı Kredi WorldCard'ları ile ödeyen Vodafone aboneleri, ister Samsung marka cep telefonlarından birine ücretsiz, ister LG, Motorola ve Nokia marka cep telefonlarından birine yüzde 90'a varan indirimlerle sahip oluyorlar.

Paketini seçen telefonunu alıyor
Kampanya kapsamında, aylık 150 dakikalık her yöne doğru konuşma süresi içeren Konuşkan Paket 150'yi seçen Vodafone abonelerine Samsung C450 ücretsiz, Motorola W218 9 YTL karşılığı; aylık 350 dakikalık her yöne doğru konuşma süresi içeren Konuşkan Paket 350'yi seçen abonelere Samsung J700 ücretsiz, Nokia 6300 79 YTL karşılığı; aylık 750 dakikalık her yöne doğru konuşma süresi içeren Konuşkan Paket 750'yi seçenlere ise Samsung U600 ücretsiz, LG KF510 79 YTL karşılığı sunuluyor.

12 aylık sözleşme imzalanıyor
Konuşkan Paket Cihaz Kampanyası kapsamında Konuşkan Paketler'in aylık toplu süre ücretleri 23,02 YTL ile 90,89 YTL arasında değişiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone aboneleri, seçtikleri pakete bir yıllık üyelik başlatarak ilgili paketin yıllık toplu süre ücretini Yapı Kredi WorldCard'ları ile 12 eşit taksitle ödüyor.



Eklenme tarihi: 7.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler