Kontörü Fenerbahçeliler kazandı

Kontörü Fenerbahçeliler kazandı

Avea, dört büyüklerin oynadığı lig ve kupa maçlarında attığı toplam 70 gol karşılığında, futbol paketi üyesi faturasız hat abonelerine toplam 900 bin kontör, faturalı hat abonelerine ise 175 bin dakika hediye etti. Avea'nın büyük ilgi gören 'gole kontör' kampanyasının 6. haftasında da Fenerbahçe Paketi üye sayısı zirvede kalmaya devam etti. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabet 'gole kontör' kampanyasına da taşındı. Kampanyanın ilk gününden bu yana diğer takımlardan iki kat daha fazla gol atarak 27 gole ulaşan Fenerbahçe, Avea abonesi taraftarlarına kazandırdığı hediye kontör ve dakikalarda rakibi Galatasaray'ı geride bıraktı. En çok hediye kontör ve dakika kazandıran diğer takımlar sırasıyla Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor oldu.
Samsung F110 Adidas
Avea Futbol Paketi
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek dört büyük futbol takımının aynı anda sponsoru olan Avea, 19 Ocak 2008 tarihinde hayata geçirdiği ve sezon sonuna kadar sürdüreceği kampanya kapsamında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor Futbol Paketleri'ne üye olan abonelerine, takımlarının attığı her gol için 3 kontör veya 1 dakika hediye ediyor. Avea aboneleri üyesi oldukları futbol paketleri ile takımlarının gol bilgilerini anında cep telefonlarında bulabiliyor. Buna ek olarak fikstür, puan durumu, maçlar öncesinde ilk 11, kulüp haberleri, ilk yarı, ikinci yarı maç sonuçları ve toplu sonuçlar paket üyelerinin cep telefonlarına gönderiliyor.

Abone olmak ve kontör kazanmak için
Taraftarı oldukları takımın kısa adını FB, GS, BJK veya TS şeklinde yazıp 9494'e gönderen tüm Avea aboneleri kolaylıkla Futbol Paketi'ne üye olarak, takımları hakkındaki bilgilere sahip olabiliyor. Ayrıca, www.avea.com.tr'den, wap.avea.com.tr'den ve *100#'yi tuşlayarak da pakete üye olmak mümkün.



Eklenme tarihi: 9.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler