Kontör yükle hediye çeki kazan

Kontör yükle hediye çeki kazan

16 Haziran - 26 Haziran tarihleri arasında her gün, turkcell.com.tr'den kontör yükleyen bir abone estore.com.tr'den 100 YTL'lik hediye çeki kazanacak. 100 YTL’lik hediye çekini alabilmek için 16:00 – 17:00 saatleri arasında ilk kontör yükleyen kişi olmanız gerekiyor. 26 Haziran tarihinde sona erecek kampanyaya bireysel ve kurumsal tüm Turkcell aboneleri katılabilir.

Wentto LOUIS VIIAyrıntılar neler?

  • 16:00 – 17:00 saatleri arasında Turkcell’in sitesinde yer alan “Kontör satın al” bağlantısına tıklayarak ilk kontör yükleyen kişi olursanız 100 YTL’lik çeki kazanırsınız.
  • Kampanya 26 Haziran tarihine kadar her gün devam edecek ve her gün 1 kişi 100 YTL’lik hediye çeki kazanacak.
  • Kazanan talihliler 30 Haziran 2008 tarihinde Mobiletişim’de açıklanacak ve kendilerine telefonla bildirilecek.
  • Hediye çekleri, talihlilerin kampanyaya katılımda kullandıkları ve kazandıkları hattlarına şifre olarak 20 Temmuz 2008 tarihine kadar kısa mesaj ile iletilecektir. Bu şifreyi kaybetmemeniz gerekiyor.
  • www.estore.com.tr’deki tüm kategorilerde geçerli olan ve estore'da yapılan tüm kampanyalarda kullanılabilir olan hediye çekleri şifreleri 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.


Mobilize Bilgi
Mobiletişim’de yer alan haberleri RSS okuyucusu ile takip etmek için besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır. Eğer yeni çıkan modelleri RSS kullanarak takip etmek isterseniz http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler