Kodak markalı ikinci telefon tanıtıldı

Kodak markalı ikinci telefon tanıtıldı

Fotoğraflama sektörünün efsane ismi Kodak, marka lisanslama vasıtasıyla mobil sektörde yaşamaya devam ediyor. Markanın bu sektördeki kullanım haklarını elinde bulunduran İngiliz şirket, bugün ikinci telefonun tanıtımını gerçekleştirdi.

1941 model aynı adlı bir Kodak kamera referans alınarak dizayn edilen Kodak Ektra, 5 inç Full HD ekran, MediaTek Helio X20 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza ve 3000 mAh pili beraberinde getiriyor. Android işletimli telefonda özel bir kamera uygulaması ve Google'nin fotoğraf düzenleme yazılımı Snapseed mevcut.

Kamera tarafında iki senelik bir Sony sensör kullanan firma, 21 MP çözünürlüklü IMX230 donanımını altı katmanlı kamera merceği ve çift LED flaş ile desteklemiş. 4K Ultra HD video çekebilen faz algılama odaklanma sistemine sahip OIS destekli arka kameranın dışında önde 13 MP çözünürlüklü orta seviye bir sensör daha mevcut. Çift kademeli deklanşör düğmeye sahip Ektra, suni deri arka kapak ve metal görünümlü polikarbonat kasayla korunacak.

Aralık ayında İngiltere ve Avrupa'da 450 sterlin (1690 ₺) fiyatla satışa çıkacak olan Kodak Ektra telefona gerçek deri kamera kılıfları eşlik edecek.



Eklenme tarihi: 20.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler