Kendi sitenize nasıl telefon ekleyeceksiniz?

Kendi sitenize nasıl telefon ekleyeceksiniz?

Mobiletişim'de yer alan Telefon Link ver özelliğini kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde beğendiğiniz telefonun özelliklerini kendi sitenize veya istediğiniz herhangi bir foruma ekleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, her telefonun kendi sayfasında bulunan Telefona link ver (Telefonun resminin hemen altında) bağlantısına tıklayarak size uygun görüntüye sahip olan kodları alıp sitenize veya forumlara yerleştirmek.
kendi_sitene_telefon_ekleme_01
Her telefona özel
Telefona Link ver bağlantısı her telefon için özeldir. Sitenize, blogunuza veya forumlara eklemek istediğiniz telefonun sayfasında yer alan Telefona link ver bağlantısına tıklayarak gerekli kodları almanız gerekmektedir.

Nasıl ekleyeceksiniz?
Telefona link ver bağlantısına tıkladığınızda her ön izlemenin altında iki farklı kod bulunmaktadır. Bunlar HTML Kod ve Forum Kod (BBCode) kodlarıdır. Eğer internet sitenize veya blogunuza telefon eklemek istiyorsanız HTML kod başlıklı olan kodu kopyalayarak sitenize eklemelisiniz. Eğer her hangi bir foruma telefonu eklemek isterseniz Forum Kod (BBCode) kısmında yer alan kodu forumdaki ilgili yere eklemeniz gerekiyor.

Örnek ekleme yöntemi:
Örnek olarak Nokia N95'i herhangi bir internet sitesine veya bloga eklemek istiyorsunuz. Bunun için öncelikle Nokia N95’in Mobiletişim’de yer alan sayfasını açıyoruz. Bu sayfada yer alan telefona ait soldaki resmin altında Telefona link ver bağlantısına tıklıyoruz. Açılan sayfada yukarıda anlattığımız gibi HTML kod ve Forum Kod (BBCode) başlıklı toplamda altı adet üç farklı tipte kod gelecek. Önizleme başlıkları, verilen kodları sitenize eklediğinizde nasıl bir görüntü elde edeceğinizi gösterir. Her önizlemenin altında site ve forum için ayrı ayrı kodlar yer almaktadır. Eklemek istediğiniz yere göre kodları almanız gerekiyor.

Kendi_sitene_telefon_ekleme Elde edeceğiniz görüntüler

  • Sayfada yer alan ilk kodu eklerseniz, sadece telefonun isminin yazdığı ve önizlemesi Nokia N95 biçiminde olan görüntüyü elde edersiniz.
  • İkinci kodu sitenize eklediğinizde şöyle bir görüntü elde edersiniz:
    Nokia N95 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız
  • Son olarak da ziyaretçilerimiz tarafından da çok kullanılan ve telefonun isminin yanında belli başlı özelliklerinin de yer aldığı ve önizlemesi aşağıdaki biçimde olan koddur.

Nokia N95

Boyutlar: 53 x 99 x 21 mm, Ağırlık: 120 gram

Batarya: 6.5 saat konuşma, 220 saat bekleme süresi

Hafıza: 160 MB dahili hafıza, Harici hafıza desteği

Özellikler: Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı, Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği, 3G, Wireless Lan, GPS

Detaylı bilgi için tıklayınız

Forumları etkili kullanın
Bu kodları kullanarak hem kendi sitenizi zenginleştirebilir hem de forumlardaki meraklıların telefonun özelliklerini görmelerini sağlayabilir ve iletilerinizi daha faydalı hale getirebilirsiniz. Bu özellik sadece Nokia N95 için değil Mobiletişim’de yer alan yaklaşık 2000 telefonun tümü için kullanılabilir.

Bu bilgiler yeterli değil ise
Konu ile ilgili soru sormak veya destek almak için iletisim@mobiletisim.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler