Karayolları Genel Müdürlüğü iOS ve Android uygulaması

Karayolları Genel Müdürlüğü iOS ve Android uygulaması

Okulların eğitim dönemini bitirişi ve yaz mevsiminin gelişi ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Şehirler arası yolculuk yapan kişilerin yanında bulundurması gereken en önemli yol aracı elbetteki navigasyon.

Mobil cihazlar için çeşitli navigasyon uygulamaları mevcut. Bu çeşitlilik arasında kullanıcıların tam verimi alabilmesi için kendisine en uygun özellikleri bulunduran navigasyon aracını seçmelidir. Bugün sizi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ücretsiz navigasyon uygulaması ile tanıştıracağız. KGM mobil uygulaması seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyduğunuz birçok konuda size yardımcı olacak.


Uyguluma sayesinde gideceğini güzergahı belirleyip yol tarifi alabilir, mesafeyi ve süreyi kolayca öğrenebilirsiniz. Uzaklık Hesaplama modülü ile iki şehir arasındaki uzaklığı görüntüleyip, illerin ilçelerine olan uzaklığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca istikamet boyunca yol durumu hakkında her bilgiyi alabilirsiniz. Yol üzerinde herhangi bir çalışma var mı veya herhangi bir sebepten yollar kapalı mı gibi açıklamaları görüntüleyebilirsiniz.

Seyehatiniz boyunca size eşlik edecek bu uygulama aracınıza ait OGS/KGS geçiş ihlali olup olmadığını da sorgulayabiliyor. Yolculuğa çıkmadan önce bu uygulamayı yüklemeyi unutmayın. İyi yolculuklar dileriz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 20.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler