Kapınızla cepten konuşun, açın, kilitleyin

Kapınızla cepten konuşun, açın, kilitleyin

Öyle bir kapı iletişim sistemi düşünün ki, dünyanın öteki ucunda olsanız bile zil çalınca size haber versin, cebinizden arayıp kapıya gelen kişiyle konuştursun ve siz de cep telefonunuzdan şifrenizi girip kapınızı açın. Akıllı kapı iletişim sistemi 2N Helios sayesinde kapıdaki misafirinizle cep telefonu üzerinden konuşabiliyor, bilgisayarınızdan bakıp kim olduğunu görebiliyorsunuz. Hatta cep telefonunuzdan şifre girip, kapıyı dünyanın öbür ucunda olsanız bile açabiliyorsunuz. Artık çocuklar okul dönüşü kapıda kalmıyor, evde olmadığınız zamanlarda kapınıza gelen sevdiklerinizi evinize buyur edebiliyorsunuz. Tabii ki anahtar unutma derdi de artık tarih oluyor.Nokia N82

Kurumlara özel personel sistemi
2N Helios, giriş kontrol modülleri ile kurumlara personel giriş çıkış kontrolü de sağlıyor. Ev kullanıcıları için pek çok özellik sunan ve güvenliği bir üst seviyeye çıkaran 2N Helios, işyerlerini de unutmuyor. 2N Helios kapı iletişim sistemi, ofislerdeki santrale de kolaylıkla bağlanabiliyor. Böylece kapıya gelenler, işyerindeki dahili telefonları 2N Helios’u kullanarak arayabiliyorlar. 2N Helios’a opsiyonel olarak eklenebilecek kart sensörü modülleriyle mekana girişlerin çok daha kontrollü ve güvenli bir şekilde yapılması mümkün oluyor. Sisteme yine opsiyonel olarak eklenebilen infopanel sayesinde ise, şirket logonuzu ya da dahili telefon rehberinizi 2N Helios üzerindeki LCD ekrana dijital olarak yerleştirebiliyorsunuz. Böylece ziyaretçiler ilgili kişiye listeden isim seçerek ulaşabiliyorlar. 2N Helios kapı iletişim sistemleri, GSM teknolojileri alanında dünyanın teknoloji liderleri arasında yer alan 2N firması tarafından üretiliyor.

Mobilize Bilgi
Sitemizde bulunan yüzlerce telefondan beğendiklerinizi inceleyebilir, istediğiniz telefonlara yorum yazıp puanlama yapabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar onaylandıktan sitemizde yayınlanır ve diğer kullanıcılar için ön bilgi oluşturur. Yorum sayfasında verdiğiniz mail adresini diğer kullanıcılar göremezler.



Eklenme tarihi: 1.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler