Kapalı mekanlarda daha iyi çekim

Kapalı mekanlarda daha iyi çekim

Motorola, tüm test süreçlerini tamamlayarak, kullanıcılara yüksek performanslı kablosuz ses ve gerçek zamanlı veri servisleri sunan 3G Femtocell çözümünü Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde uygulamaya geçirdi Femtocell ile daha kaliteli ve daha yüksek performans gösteren kablosuz ses ve gerçek zamanlı veri servisleri sunuluyor. Tüm bunlara ek olarak iç mekânlarda dışarıdaki veri trafiğine kıyasla daha verimli ve daha düşük maliyetli bir kablosuz ağ trafiği sağlanıyor.

Motorola MOTO Q music 9m2011’de 17 milyon Femtocell üyesi
Femtocell ayrıca kullanıcıların her türlü ortam ve koşulda 3G uyumlu cihazları ile kesintisiz iletişim deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor. “Avrupa’da evden yapılan mobil görüşmelerin oranı yüzde 30 ile 40 arasında değişiyor. Femtocell sunduğu kaliteli ve yüksek performanslı çözümleri ile kapalı mekanlarda ses ve veri aktarımını genel dış mekan bağlantılarından daha verimli bir hale getiriyor.” diyen Ovum Baş Analisti Vincent Poulbere sözlerine şöyle devam ediyor: “Tahminlerimize göre 2010 yılında Batı Avrupa’da 12 milyon Femtocell üyesi olacak ve bu rakamın 2011 yılında 17 milyona çıkmasını öngörüyoruz.”

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.11.2007
Kaynak: Mobiletisim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler