Kandilde 5 mesaj sınırlaması

Kandilde 5 mesaj sınırlaması

Turkcell abonelerinin yararlandığı ve gün içerisinde 5 ücretli kısa mesajdan sonra gün bitimine kadar tüm Turkcell aboneleri ile bedava mesajlaşabildiği 5 SMS kampanyası şebeke yoğunluğunu önlemek amacı ile bugün saat 17:00’a kadar geçerli. Aynı durum 3 SMS’den sonra bedava mesajlaşma hakkı kazanan Bizbize Kampus aboeneleri için de geçerli.

SMS paketi olanlar
Saat 17:00’den önce gönderdiğiniz 5 ücretli mesajdan sonra kazandığınız ücretsiz mesajlaşma hakkı sadece bugün için saat 24:00’da değil, saat 17:00’da bitecek. Saat 17:00’dan sonra gönderdiğiniz tüm mesajlar ücretlendirilecek ve bedava mesajlaşma hakkı kazanamayacaksınız. Eğer mesajlaşma paketiniz veya daha önceden herhangi bir kampanyadan bedava mesaj gönderme hakkı kazandıysanız bu sınırlama sizin için geçerli değil.

Mobilize Bilgi
Mobiletişim’de yer alan haberleri RSS okuyucusu ile takip etmek için besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır. Eğer yeni çıkan modelleri RSS kullanarak takip etmek isterseniz http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler