Ben suçsuzum demek için resim çekin

Ben suçsuzum demek için resim çekin

Artık maddi hasarlı trafik kazalarında sürücüler, trafik polisini beklemeden kendi aralarında anlaşarak 'kaza tutanağı’ hazırlayabiliyor. Bu kazalarda çizilecek olan krokide, olay yerinde çekilen fotoğrafların önemi ise büyük. Şart olarak konulmasa da tutanakta yer alması gereken bilgiler bölümünde 'kaza yerinde fotoğraf çekimi’ yer alıyor. Çünkü çekilen bu fotoğraflar hem sigorta şirketleri hem de resmi makamlar için karar verme aşamasında yol gösterici rol oynuyor.

Tutanak fotoğrafları nasıl olmalı?
Telefonlardaki 2, 3 ve 5 megapiksel seviyelerinde oldukça iyi fotoğraf kalitesine ulaşılabiliyor. Bu telefonlarla çekilen görüntüleri yazıcıdan çıktı alarak tutanak formuna ekleyip, ilgili yerlerle paylaşmak mümkün oluyor. Araçların kaza yerinden kaldırılmadan veya yeri değiştirilmeden çekilen fotoğraflarının tutanakta yer alması gerekiyor. Fotoğraflarda yol çizgilerinin ve işaretlerinin de olması daha doğru sonuçların verilmesini sağlıyor.

2 MP kameraya sahip telefonlar:Sony Ericsson W910i


3.2 MP kameraya sahip telefonlar:

5 MP kameraya sahip telefonlar:

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.05.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler