İşte Sony Ericsson'un yeni 7 harikası

İşte Sony Ericsson'un yeni 7 harikası

Sony Ericsson’dan meraklılarına güzel bir haber. Yeni seriler ve yeni özelliklerle tam yedi telefon birden tanıtan Sony Ericsson heyecan üstüne heyecan yaşatıyor. Birbirinden farklı, diğer telefonlarda görülmemiş özelliklerle insanların hayallerini gerçekleştiren Sony Ericsson cep telefonu piyasasında kalıcı olacağını ve zirveye oynadığını bir kez daha gösterdi. Yeni tanıtılan yedi modelin kısa ayrıntıları sizlerle. Önümüzdeki günlerde en ince ayrıntısına kadar tanıtımlarını yapacağız. Mobiletişim’i takip edin.

Sony Ericsson Z770i Sony Ericsson Z770
Tasarım serisinin kapaklı yeni elemanı Z770. Çok şık bir dizayna sahip telefonun 2 MP kamerası bulunuyor. Medya oynatıcısında bulunan Mega Bass özelliği ile size üstün ses deneyimi için geliştirilmiş bas frekansları sunuyor. 3G teknolojisine uyumlu olan Z770 ile web sayfalarında hızlı bir şekilde gezinebilirsiniz. Yazılım özellikleri içinde internet üzerinden kullanabileceğiniz Google Maps uygulaması bulunuyor. Bu özelliği sayesinde belirlediğiniz bir yerin harita bilgisini cep telefonunuzda görebiliyorsunuz. Sony Ericsson Z770’de RDS destekli FM Radyo’da bulunuyor.

Sony Ericsson Z770i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson C702iSony Ericsson C702
Sony Ericsson’un en son çıkardığı Radyo, R serisinden sonra çıkan yeni bir seride C serisi. Bu serideki telefonlar çok üstün özelliklere sahip. C702’nin en birinci özelliği, suya, toza ve darbelere dayanıklı olması. 3.2 MP Cyber-shot kamerası ile size üstün bir görüntü kalitesi sunan telefonda GPS desteği de bulunuyor. Sony Ericsson yeni bir özellik olarak Yüz algılama sistemini geliştirmiş. Bu özellik sayesinde telefon fotoğraf karesi içerisinde, eğer insan yüzü bulunuyorsa, bunu otomatik olarak algılıyor ve size fokus seçenekleri sunuyor. Google Maps yazılımına sahip C702, 3G teknolojisine de sahip. Ayrıca medya oynatıcısı Mega Bass özelliği ile üstün ses deneyimi için geliştirilmiş bas frekansları sunuyor.

Sony Ericsson C702i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson C902iSony Ericsson C902
Sony Ericsson’un yeni C serisinin ikinci üyesi ise C902. C902 modeli diğer C serisi modelin daha da gelişmiş özelliklerine sahip. Ekranın her iki yanında dokunmatik menü kontrol tuşlarına sahip olan C902’nin, diğer hiçbir telefonda görülmemiş üstün kamera özellikleri bulunuyor. Yüz algılama sisteminin daha gelişmiş versiyonunu C902’de görebiliyoruz. Yüz algılama sistemi sayesinde ekran içindeki bir insan yüzünü veya her hangi bir objeyi elinizle seçerek fokus yapma özelliği kazandırabiliyorsunuz. 5 MP Cyber-shot kamerası size neler yapabileceğini bir göstergesi. Xenon flaş ile daha gerçek fotoğraf ışığı sağlayan C902’nin BestPic özelliği de bulunuyor. Bazı Sony Ericsson modellerinde artık görmeye alışkın olduğumuz harekete duyarlı olarak resim ve video izleme özelliği de bulunuyor.

Sony Ericsson C902i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson W980iSony Ericsson W980
Sony Ericsson Walkman serisi her yeni modelini hem tasarım hem de özellik olarak diğerlerinden çok farklı ve çok gelişmiş olarak üretiyor. Bunu W980’de açıkça görmekteyiz. Kapaklı bir model olan W980’in müzik kontrol tuşları ön yüzde olduğundan dolayı kapağı açmadan şarkılarınızı dinleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda kapağın üzerindeki küçük ekrandan çalan parçaların ismini de görebiliyorsunuz. W980’deki ve daha önce hiçbir telefonda kullanılmayan bir yeni özellik ise Radyo verici özelliği. W980’de RDS destekli FM Radyo özelliği bulunuyor. Bu yeni özellik ise, sizin direk olarak cep telefonunuzdan canlı canlı radyo yayını yapmanızı sağlıyor. Telefonunuzdaki parçaları bu özelliği kullanarak sizin istasyonunuzu takip eden insanlara dinlettirebilirsiniz. Walkman 3.0 müzik player ile kulağınıza inanılmaz bir ses getiren W980’in titreterek müzik değiştirme özelliği bulunuyor. Bu özelliği kullanmak için telefonunuza yüklediğiniz şarkıları daha önceden kategorilere ayırıyorsunuz. Daha sonra Walkman tuşuna basılı tutarak ellerinizi sallıyorsunuz ve telefonunuz, sizin daha önceden ayarlamış olduğunuz parçaları, sallama şiddetinize göre çalmaya başlıyor.

Sony Ericsson W980i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson G700iSony Ericsson G700
Sony Ericsson’un diğer bir yeni serisi de G serisi. Bu seriye ait telefonların özellikleri de C serisinde olduğu gibi çok güzel. Dokunmatik ekrana sahip G700, kusursuz bir tasarıma sahip. El yazısını tanıma özelliği sayesinde tuşları kullanmadan mesajlarınızı ve dokümanlarınızı hızlı bir şekilde oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. Sony Ericsson yeni modellerinden bazılarına Symbian işletim sistemi yüklemiş. Bu kararı ile Symbian severlerinde ilgi alanına girecek. Tüm ofis uygulamalarını açabilen telefonun 3.2 MP kamerası bulunuyor. Kamera özellikleri arasında kırmızı göz düzeltme ve otomatik netleme de bulunuyor. Medya oynatıcısında Mega Bass özelliği var. 160 MB geniş bir hafızaya sahip telefon 3G teknolojisini destekliyor. Menüde gezinmek için isterseniz tuş takımını kullanabilir, isterseniz parmaklarınızla ekrana dokunabilirsiniz.

Sony Ericsson G700i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson G900iSony Ericsson G900
Yeni G serisine ait bir diğer telefon ise Sony Ericsson G900. G900’ü G700’den ayıran iki önemli özellik var. Bunlardan birincisi G900’de Wireless özelliğinin bulunması ve ikincisi ise yine G900’ün kamerasının 5 MP çözünürlüğe sahip olması. Diğer özellikleri benzer olan G900’ün de dokunmatik ekranı bulunuyor. El yazısını tanıyabşlen telefon ile mesajlarınızı yazmak çok kolay. Symbian işletim sistemine sahip G900’e bu özelliği sayesinde yeni yazılımlar yükleyerek özellikleri artırılabiliyor. 3G teknolojisine sahip olmasının yanında görüntülü görüşme de yapabildiğiniz G900’ün kamerası da üstün özelliklerde. 5 MP kamerasının özellikleri arasında fotoğrafınızın fokus alanını ekrana dokunarak ayarlayabiliyorsunuz. Görüntü sabitleme özelliği sayesinde fotoğraf veya video çekerken elleriniz titrese bile G900 bu titremeleri düzeltiyor. Radyosunda RDS desteği bulunan telefonun medya oynatıcısında MegaBass özelliği var. Diğerlerinden farklı olarak G900’de Opera web tarayıcısı kullanılmış. İnterneti ekranınız yatay veya dikey konumda gezebiliyorsunuz.

Sony Ericsson G900i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson XPERIA X1Sony Ericsson XPERIA X1
Ve Sony Ericsson’un zirveye ulaştığı nokta. Özelliklerini anlatmakla bitiremeyeceğimiz XPERIA X1’in tasarımı ve dizaynı mükemmel bir mühendislik harikası. Elde tutulması ve kullanımının kolay olması için telefon içe doğru hafif kavisli olarak şekillendirilmiş. İnce bir yapıya sahip olmasına rağmen kayarak açılıyor ve dev QWERTY klavyesi ile karşınıza çıkıyor. İsterseniz bu klavyeyi kullanmayabilirsiniz. Çünkü XPERIA X1’in ekranı dokunmatik ve sizin yazdıklarınızı anlayabiliyor. Sony Ericsson XPERIA X1’in optik joystik özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde telefon üzerindeki küçük bir özel bölgede, parmağınız ile yapacağınız minik hareketlerde, geniş ekrandaki simgeleri kontrol edebiliyorsunuz. Simgeler üzerinde ilerlemek için tuşlara basmak yok. Sadece parmaklarınızı hareket ettiriyorsunuz.

Sony Ericsson XPERIA X1 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Not
Yeni çıkan tüm Sony Ericsson modelleri bugünden itibaren ayrıntılı bir şekilde tanıtılacaktır. Hiçbir yerde bulamayacağınız yeni özelliklerin de nasıl kullanılacağını anlatacağımız bu özel haberleri kaçırmayın.



Eklenme tarihi: 11.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler