iPhone'un en yakın rakipleri

iPhone'un en yakın rakipleri

Yılbaşı yaklaşırken hediye telaşı da başladı. ABD'de hediye olarak arananların başında Apple’ın göz kamaştıran ürünü iPhone yer alıyor. Fakat gelişen mobil telefon sektörü, iPhone'un rakiplerini de artık göz ardı edilmez hale getirdi.

Palm PreiPhone'un en yakın rakipleri:

  • Palm Pre
    iPhone’a göre küçük boyutlara sahip. Ayrıca gerçek bir QWERTY klavyesi var. İşlemci modeli ve hızı iPhone ile aynı. Teknik özellikleri iPhone ile benzer. Pre’yi diğerlerinden ayıran tek özellik temaslı şarj cihazı.

  • HTC Hero:
    Android işletim sistemi ve multimedya desteği ile öne çıkan Hero, aynı iPhone gibi multi-touch (dokunmatik ekran üzerinde çoklu teması algılama) ekrana sahip. 5 MP kamerası ve artırılabilir hafıza özellikleri ile iPhone’un en güçlü rakibi.

  • BlackBerry Storm 2:
    İlk modelindeki eksikliklerin çoğu giderilmiş olan Storm 2’yi diğerlerinden ayıran en büyük özelliğin gerçek temas hissi veren dokunmatik ekranı olduğunu söylenebilir. E-Posta konusunda yine bir adım önde.

  • BlackBerry Bold 2:
    BlackBerry’nin büyük bir başarı yakaladığı Bold serisinin yeni modeli geliştirilen teknik özellikleri ile iPhone sevmeyenlerin gözdesi. Bold serisinin en önemli özelliğinin çok şık olması söylenebilir.



Eklenme tarihi: 2.12.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler