iPhone ile ilgili az sorulan sorular

iPhone ile ilgili az sorulan sorular

iPhone 3G ve iPhone 3GS ile ilgili sorulan bazı soruları bir araya topladık. Bu sorular içerisinde iTunes mağazası, AppStore, içerik aktarma, güncelleme gibi konular var. Bunların dışında öğrenmek istediğiniz soruları bize iletebilirsiniz.

  • Yurtdışından aldığım iPhone’u Türkiye’de nasıl kullanırım?
    iPhone’u herhangi bir SIM kart ile kullanabilmeniz için yasal olarak Unlocked / Kilitsiz satın alınması gerekmektedir. Abonesi olmak istediğiniz operatörün bayisine giderek kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

  • iPhone’a yüklediğim müzik dosyalarını başka bir bilgisayara aktarabilir miyim?
    iPhone’a müzik dosyaları yüklemek için iTunes uygulaması kullanılmaktadır. Müzik dosyaları sadece bilgisayarınızdan iPhone’a yüklenebilecek şekilde trasnfer edilebilir, iPhone’dan bilgisayara müzik dosyalarını geri yükleyemezsiniz.

  • iTunes mağazasından albüm satın almak için ne yapmam gerekir?
    iTunes mağazasından albüm vb. içerikler alabilmek için US mağazasına, Amerika'dan alınmış bir kredi kartı ile iTunes üyeliği gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Telif hakları nedeniyle Türkiye mağazasından, Türkiye'den alınan kredi kartları ile müzik albümü satın alınamamaktadır.

  • iTunes mağazasından ve AppStore'dan satın aldığım programlar var ve cihazımı fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Daha önce satın aldığım programları yüklerken tekrar para öder miyim?
    Periyodik olarak bilgisayarınız ile senkronizasyon yapıyorsanız, iTunes bu içerikleri otomatik olarak yedekleyecektir. Eğer senkronizasyon yapmıyorsanız, iTunes veya AppStore mağazasına kullanıcı adınız ve parolanız ile giriş yaparak daha önce yüklemiş olduğunuz ücretli içerikleri tekrar ücret ödemeden indirebilirsiniz.

  • iPhone üzerindeki videoları televizyonuma aktarabilir miyim?
    Uygun iPhone aksesuarları satın alarak, telefonunuzda bulunan videoları televizyonunuzun AV girişine bağlayarak daha büyük bir ekranda izleyebilirsiniz.

  • iPhone’un yazılımını güncellerken içindeki bilgilerim kaybolacak mı?
    iTunes ile güncelleme işlemi yaparken, telefonunuzun yedeği alınmaktadır. Güncelleme yapıldıktan sonra kişisel bilgileriniz tekrar geri yüklenmektedir.

  • iPhone üzerindeki YouTube uygulaması ile YouTube videolarını izleyebilir miyim?
    Türkiye’de YouTube yasaklı olduğu için bilgisayardan veya bazı cep telefonlarından videoları izleyemiyoruz. iPhone üzerindeki iPhone’a özel YouTube uygulaması ile YouTube sitesindeki videoları izleyebilirsiniz.

Apple iPhone 3GSHaberle ilgili diğer başlıklar:

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 23.11.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler