Arabasını seven iPhone alsın

Arabasını seven iPhone alsın

iPhone kullanıcıları otomobillerine yerleştirecekleri Bluetooth bağlantısı ve yeni bir yazılım sayesinde, araçlarına girmeden önce otomobillerini çalıştırabilecek, kapılarını kilitleyebilecek veya iç sıcaklığını ayarlayabilecekler. iPhone sahipleri Delphi’nin özel geliştirdiği bu yazılımla lastik basınç kontrolü, pencereleri açıp kapama, sıvı seviyesi kontrol ve motoru stop ettirme olanağına sahip olacaklar.

Apple iPhoneArabada Wireless keyfi
Fuarda ayrıca, otomobillerde kullanılmak üzere geliştirilen, telefon konuşması yapma, uydu konumlandırma (GPS), müzik seçme veya elektronik posta okuma ve internet bağlantısı gibi sistemler de büyük ilgi çekiyor. Örneğin Autonet Mobile şirketinin geliştirdiği ve otomobilin bagajına yerleştirilen küçük bir kutu sayesinde, hücresel genişbant sinyalleri ve Wi-Fi teknolojisi kullanılarak, motorlu araçlarda internet kullanmak mümkün hale geliyor. Teknoloji uzmanları, araç içi teknolojilerin pazar payının geçen yıl 11 milyar dolara ulaştığını hesaplarken, bu pazarın giderek büyümesi bekleniyor.

Apple iPhone ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.01.2008
Kaynak: AA

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler