iPhone High Noon oyunu

iPhone High Noon oyunu

High Noon bir kovboy oyunu. Oyunu yükleyen diğer iPhone sahipleri ile internet üzerinden düello yapabiliyorsunuz. Ses, grafikler ve efektler sizi oyuna bağımlı hale getirebilir. Seviyenize uygun olan kovboylardan birini düelloya davet edip kazandığınızda seviye atlamış oluyorsunuz. Oyun kazandıkça kendinize yeni silah, bot ve şapka gibi aksesuarlar salabiliyorsunuz.

iPhone artık bir silah
Rakibinizi seçtikten sonra iPhone’u artık bir telefon olarak değil bir silah olarak düşüneceksiniz. Telefonu belinizdeki kılıfın içerisinde duran silah gibi düşünü ve öyle tutun. Yaklaşık 10 saniye sonra düello başlayacak ve düşmanınız ekran belirecek. Sağa sola hareket ederek hedeften kaçabilirsiniz. Düello tek kurşunu düşmana isabet ettirdiğinizde sona ermiyor. Her vuruş sonrasında biraz güç kaybediyor ve sonrasında ölüyor. Nişan aldığınız yere göre güç kaybı değişiyor.

Oyunda silah çok önemli
Başlangıç silahınız oldukça basit ve duello esnasında silahtaki kurşun bittiği zaman ateş altındayken şarjörünüzü yeniden doldurmanız gerekiyor. Bu yüzden kazandığınız paralarla daha iyi silah almak önceliğiniz olmalı. Oyunda rakiplerinizin parasını da çalabiliyorsunuz. Böylece kısa yoldan paranız oluyor. Ama bu özelliği fazla kullanmayın, evdeki bulgurdan da olursunuz. Her duello sonrasında adamınızın gücü azalıyor ve enerjisini yeniden toplamak için beklemeniz gerekiyor. Parası olanlar şerifin cebine 3-5 dolar sıkıştırıp enerjilerini hemen doldurabilirler.


iPhone High Noon oyunu


iPhone High Noon oyunu


iPhone High Noon oyunu


iPhone High Noon oyunu



Eklenme tarihi: 28.09.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler