iPhone Eldiveni

iPhone Eldiveni

iPhone akıllı telefonlarımızla yaşadığımız sorunlardan biri de kışın soğukta eldivenlerimiz ile kullanmak istediğimiz zaman kullanılan dokunmatik teknolojisi yüzünden bunun mümkün olmaması. Peki ellerimiz üşümeden bunu nasıl yapabiliriz?

iPhone ekranlarında kullanılan kapasitif dokunmatik ekran teknolojisinin çalışma mantığı, ekran yüzeyinde cihaz tarafından oluşturulan elektrostatik alanda parmaklarımızla yaptığımız değişkenliğin cihazdaki algılayıcılar sayesinde fark edilmesi ve ekranın buna karşı oluşturduğu tepkidir. Bunu normal bir eldivenle yaptığımızda parmaklarımızın iletkenliği engelleneceği için cihaz tarafından bu fark edilmeyecek ve ekran bize tepki vermeyecektir.


İşte iPhone eldiveni, parmak uçlarında kullanılan özel iletken yapı sayesinde eldivenlerimizi soğuk havalarda çıkarmadan iPhone’larımızı rahatça kullanmamız sağlıyor. iPhone eldiveninde dokunmatik ekranda en çok ihtiyacımız olan baş parmak, orta parmak ve işaret parmağı dokunmatiktir. Zaten eldivenin bu özel kısımları gri renkli olarak belli edilmiştir.

Sizde eğer ülkemizde soğuk geçen kış aylarında, ellerinizden eldivenleri çıkarmadan iPhone ya da aynı teknolojiye sahip diğer akıllı telefonları kullanmak isterseniz buadresten, MobilCadde’ye sayfasını ziyaret ederek uygun fiyata iPhone eldivenine sahip olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler