Üç yeni iPhone modeline ait ön paneller görüntülendi

Üç yeni iPhone modeline ait ön paneller görüntülendi

2017'de olduğu gibi bu senede üç yeni akıllı telefonla tüketicilerin karşısına çıkacak olan Apple, iPhone X'un çentikli ekran tasarımını üç modelin hepsine uygulayacak. iPhone sızıntılarıyla medyanın güvenini kazanmış olan Ben Geskin, paylaştığı son görselle bu modellerin çentikli ön panelini ilk kez gün yüzüne çıkardı.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın halefi olarak 5,8 inç ve 6,5 inçlik OLED ekrana sahip iki cihaz tasarlayan teknoloji devi, üçüncü model olarak aynı ön panel tasarımını kullanan LCD ekranlı bir telefon piyasaya sürecek. 6,1 inçlik cihazın farklı bir ekran teknolojisi kullanması sebebiyle ekran çerçevesi diğer iki modelden daha kalın olacak, görüntü kalitesi ise OLED paneller kadar üst düzey olmayacak.

6,1 inçlik iPhone'nin eski nesil iPhone modelleriyle aynı fiyat bandında konumlanması bekleniyor. OLED ekranlı ana modellerde fiyatın 799 dolar seviyesinden başlaması öngörülüyor. Eylülün ikinci salı günü resmiyet kazanacak olan üçlü iPhone 2018 serisi eylül sonu veyahut ekim başında teknoloji mağazalarındaki yerini alacak.



Eklenme tarihi: 18.07.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler